Project omschrijving

Kan jouw dag niet vroeg genoeg beginnen? Start dan op onze vso!

Je vangt de kinderen om 07.30 uur op, maakt het  gezellig en zorgt ervoor dat ze op tijd op school zijn!

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij als de zon opkomt? Of zelfs al voordat ‘ie opkomt? Ben je al in de weer voordat de vogels fluiten? En word je nog vrolijker van kinderen om je heen? Ga dan aan de slag op onze vso! Voor dag en dauw (we overdrijven een beetje hoor, want je start om 07.30 uur) vang jij de kinderen op en maak je het gezellig. Even kletsen of misschien een spelletje doen. Niet iedereen is een vrolijke vroege vogel dus sommige kinderen willen gewoon even lekker een boekje lezen. En dan vertrek je rond 08:15 uur met de kinderen richting school, zodat ze op tijd in de klas zijn!

Deze vacature is natuurlijk ook heel goed te combineren met één van onze andere vacatures in Nijkerk.

Bzzzonder in Nijkerk en Nijkerkerveen

In Nijkerk hebben we meerder locaties die bijna allemaal gevestigd zijn in of nabij één van de basisscholen. Alle locaties zijn zo ingericht dat kinderen er naar hartenlust kunnen spelen, rusten en beleven. Een van deze locaties (’t Woud) heeft zelfs het stempel groene kinderopvang omdat daar echt de nadruk ligt op beleving in de natuur. Er is een moestuin en er zijn dieren die door de kinderen worden verzorgd.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Dat kan door hieronder ons sollicitatieformulier in te vullen. Dankjewel alvast, we zien uit naar je sollicitatie.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.