Project omschrijving

Je neemt kinderen met een zorgvraag onder jouw zorgzame vleugels

14 uur per week, op maandag,- dinsdag- en donderdagmiddag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van het begeleiden van kinderen met een zorgvraag? Ervoor zorgen dat zij zich bij Bzzzonder gezien en thuis voelen? Lees dan nog even door.

Ben jij zojuist afgestudeerd en ben je er klaar voor om uit te vliegen in de wijde wereld, of zoek je meer verdieping dan je huidige baan jou kan geven? Wij hebben een hele interessante plek voor jou! Ieder kind is welkom bij Bzzzonder, ook als er sprake is van een zorgvraag. De ondersteuningsvraag kan liggen op het gebied van gedrag, cognitieve vermogens, medische redenen of een combinatie hiervan. Denk aan ADHD, TOS, ASS, een achterstaan in de (sociaal emotionele) ontwikkeling of een hulpvraag op een ander vlak. Deze kinderen vangen wij op vanuit een groepsbeschikking of individuele begeleiding op de reguliere groep. De buitenschoolse opvang wordt gezien als vrije tijd en wordt daarom vooral gekenmerkt door het aanbieden van activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van het kind, waarin we ons wel richten op leerdoelen en ontwikkeling. Wij geloven in een inclusieve samenleving, in de kracht van samen.

De kracht van samen is op onze locatie overal te zien. Onze bso zit in het gebouw Hart van Vathorst waar verschillende zorgorganisaties, een kerk, een restaurant en een kapper samen onder één dak zitten. Wij hebben voor onze jongste kinderen (tot ongeveer 8 jaar) onze eigen ruimtes met een enorm dakterras waar heerlijk gespeeld kan worden. Op onze locatie mogen wij meerdere kinderen met een extra zorgvraag opvangen en een fijne middag bezorgen. Graag hebben wij straks een vliegende bij in onze korf die ons kan ondersteunen in het begeleiden van de kinderen met zorgvraag.

Bzzzonder Hart van Vathorst

Dat is één van onze allereerste locaties! Uitgegroeid tot één van onze grootste locaties. Al jaren bieden we hier opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Op de benedenverdieping kunnen de kinderen terecht op ons kdv en op de eerste verdieping worden de bso-kinderen met open armen ontvangen. Rondom het pand hebben we een avontuurlijke tuin waar de kinderen heerlijk in de zandbak en de buitenkeuken kunnen spelen. Benden in de hal hebben we een fijn speelhuis en op één van de groepen zelfs een ballenbak! Het is er huiselijk en knus!

De functie-eisen

Bij Bzzzonder Hart van Vathorst bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Hart van Vathorst is een plek waar zorgen voor en omzien naar elkaar centraal staan. In dit prachtige pand vind je namelijk niet alleen de opvang van Bzzzonder maar vinden ook dementerende bejaarden en mensen met een beperking een thuis. Zo komt het voor dat onze peuters op bezoek gaan bij de oude mensen om samen liedjes te zingen of dat de bso-kinderen gezellig een spelletje doen met een andere bewoner die enorm opleeft door deze aandacht een gezelligheid. Recht tegenover het pand, vind je Bzzzonder Veencampus. Hier bieden we bso aan kinderen vanaf groep 5. De jongere bso-kinderen gaan namelijk naar onze bso in Hart van Vathorst. Bzzzonder De Veencampus is gevestigd in het schoolgebouw van Dok 12 en levard410. We maken dagelijks gebruik van het schoolplein voor een pot voetbal, doen aan tafelvoetbal binnen, organiseren meidenworkshops of stoten een balletje poolbiljart Genoeg te beleven!

Zou jij je graag bezig houden met het ondersteunen van kinderen met een zorgvraag, het vastleggen van deze ondersteuning en het aansluiten bij de behoefte van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.