Project omschrijving

Stuiter van Nijkerk naar Amersfoort en van kdv naar bso

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Van het rondstuiteren van de ene locatie naar de andere? Van het werken met piepjonge en de al oh-zo grote bso-kinderen? Nou, lees nog even door dan!

Weet je waarom het zo leuk is om te stuiteren (flexen) bij Bzzzonder? Omdat we superveel leuke locaties hebben waar je dan jouw talent tentoon mag spreiden. Op de ene locatie heb je een dans/gymzaal met spiegelwand ter beschikking waar je er flink op los mag bewegen, een andere locatie heeft een voetbalveld voor de deur waar je met shirt over je hoofd overheen rent om een gescoord doelpunt te vieren en weer een andere Bzzzonderstek zit midden in een natuurgebied waar je … nou ja vul maar in; JIJ bent de expert! Locaties genoeg om te ontdekken!

Op deze manier kun je overal sfeer proeven  Je ontdekt vanzelf welke stek het best bij jou past en waar je op den duur misschien een vast plekje wilt hebben. Misschien.. want het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het leuker vindt om als flexer rond te blijven stuiteren.

Als flexer ben je te vinden op verschillende bso’s en kdv’s. Je hebt dus te maken met onze piepjonge baby’s tot en met onze doorgewinterde twaalfjarigen. Het ene moment geef je een kindje de fles, het andere moment leg je zakdoekjes met de peuters en het andere moment maak je een escaperoom voor de bso. Die afwisseling vind jij natuurlijk juist leuk. En wat je ook leuk vindt, is om mee te denken met ons workshopprogramma voor de bso. Want je zit bomvol leuke ideeën en je kan niet wachten om ze in een workshopvorm te gieten zodat je de bso-kinderen van Bzzzonder niet alleen aan het lachen maakt maar ook workshoppenderwijs nieuwe dingen leert. Dat kan van alles zijn, net waar jouw talent ligt. Als jij supersportief bent, verwachten we geen creatieve hutselfrutselhoogstandjes van je. Als jij een masterchef bent dan verzin je kook- en/of bakworkshops waar je je vingers bij aflikt en verwachten we geen punnikworkshop uit jouw koker. Je krijgt alle ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Onze locaties in Amersfoort en Nijkerk

Tsja… dat zijn er nogal wat. Te veel om hier op te noemen eigenlijk. Iedere locatie heeft zo haar eigen charme. De Laakboerderij in Vathorst is bijvoorbeeld heel knus en kleinschalig en zoals de naam al zegt: een heuse boerderij! Bzzzonder ’t Woud is een locatie die gevestigd is op Landgoed de Appelgaard waar we extra veel buitenspelen omdat we daar Groene Kinderopvang bieden. De theaterbso in Vathorst zit in een echt Theater (Theater De Kamers) en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In deze stuiterbalbaan kom je dus op al die bijzondere plekken!

De functie-eisen

Het bla bla bla-stukje over functie-eisen houden we ook lekker kort. Ja een MBO-diploma op minimaal MBO-niveau 3 is natuurlijk belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken), en dat je dol bent op kinderen, en ze moeiteloos weet te betrekken en het gevoel te geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn is ook belangrijk. Maar dat weet je allemaal wel. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Gewoon even onderstaand formuliertje invullen. En stel nu dat je niet 20 uur beschikbaar bent maar wel 15 uur? Reageer dan ook gerust, we kijken graag naar mogelijkheden.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.