Project omschrijving

Sport(l)ieveling gezocht voor ons bso’s in Amersfoort-Zuid

Maandag,- dinsdag- en donderdagmiddag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van allerlei leuks met kinderen? Allerlei leuks dat je zelf verzint en in een sportieve workshopvorm giet?

In deze functie ga je lekker op onze bso aan de slag. Daar vang je kinderen na schooltijd op en zorg je ervoor dat ze een superfijne middag beleven! Je biedt sportieve activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn, als het maar met bewegen te maken heeft. Natuurlijk sporten we niet alleen maar, we doen ook andere dingen. Even chillen, duckies lezen, bordspelletjes, creatieve workshops, muziekmaken en eigenlijk alles wat jij samen met je collega’s en de kinderen verzint. Iedere collega heeft zo zijn/haar eigen talent(en) waardoor ons team in staat is om de kinderen werkelijk van alles bij te brengen. Met jouw sportieve talent is ons team weer helemaal compleet. Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt die je spelenderwijs de wereld laat ontdekken. Hoe leuk is dat!

Deze vacature is voor onze locaties in Amersfoort-Zuid (Bzzzonder Vermeerkwartier en Bzzzonder Dorrestein). Dit betekent dat je op beide locaties (die vlak bij elkaar liggen) kan worden ingezet. Maar ook onze andere locaties hebben altijd plek voor een sportieve medewerker!

Bzzzonder Vermeerkwartier en Dorrestein

Bzzzonder Vermeerkwartier is gevestigd op het terrein van de voetbalvelden van CJVV en hebben uitzicht op het Randenbroekerpark. Iedere dag maken we dan ook veelvuldig gebruiken van de mogelijkheden die de voetbalvelden ons geven. De directe omgeving nodigt je dus van harte uit om met de kinderen sportieve spelvormen te bedenken of er heerlijk op uit te trekken. Op deze locatie bieden we naast bso ook kinderdagverblijf en Peuterbelevingsschool.

Bzzzonder Dorrestein is gevestigd in de Kingmaschool in Amersfoort. Net als op al onze bso’ staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving, het pand en samengewerkt wordt met Bzzzonder Vermeerkwartier. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi maar ook een speurtocht uitzetten of kikkers vangen in het Randenbroekerpark.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch

Wil je op een laagdrempeliger manier kennismaken? Dat kan door naar Bzzzorreliteren te komen!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.