Project omschrijving

Op maandag, dinsdag en donderdag; 18-27 u/pwk
Ter vervanging van zwangerschapsverlof van half juni tot begin oktober

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

Waar word jij b(l)ij van?

Van afwisseling? Van de dynamiek die ontstaat tussen de verschillende leeftijden van de kinderen op een verticale groep? Want dat is namelijk hetgeen je in deze functie kunt verwachten. Het ene moment geef je één van onze allerjongste wereldburgertjes een fles en het andere moment lig je dubbelgevouwen op de grond om zakdoekje te leggen met de peuters. Onze baby’s volgen hun eigen ritme in een rustige omgeving en de dreumesjes en peuters gaan steeds iets meer op ontdekkingstocht. Het aanbod van speelgoed is dan ook gericht op ontdekken. Zintuigen als voelen, zien en horen staan hierbij centraal. Op ontdekking gaan hoeft niet alleen binnen, maar juist ook buiten. Je zorgt voor de juiste mix van uitdaging, spelen en rust. Naast alle leuke dingen die je met de kinderen onderneemt, houd je je ook bezig met hun ontwikkeling. Je kijkt welke prikkels een kind nodig heeft om tot ontwikkeling te komen en je creëert een omgeving waarin de kinderen zich thuis, prettig, veilig en gezien voelen. Want dát is natuurlijk het allerbelangrijkst!

Bzzzonder Corlaer

Dat is één van onze allereerste locaties! Uitgegroeid tot één van onze grootste locaties. Al jaren bieden we hier opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Op de benedenverdieping kunnen de kinderen terecht op ons kdv en op de eerste verdieping worden de bso-kinderen met open armen ontvangen. Rondom het pand hebben we een avontuurlijke tuin waar de kinderen heerlijk in de zandbak en de buitenkeuken kunnen spelen. Benden in de hal hebben we een fijn speelhuis en op één van de groepen zelfs een ballenbak! Het is er huiselijk en knus!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (hier vind je de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons. Ook vinden we het fijn als je eerlijk en oprecht bent, want dat zorgt ervoor dat we heel fijn samen kunnen werken. Jouw mening doet ertoe en die horen we graag! Binnen Bzzzonder vinden we het prettig als mensen zich uitspreken, voor zichzelf opkomen en meedenken met de organisatie. Niet alleen in een leidinggevende rol, maar in iedere functie. Iedereen kan en mag bijdragen aan het nog ‘bijzonderder’ maken van Bzzzonder, dus laat van je horen als je ideeën of opmerkingen hebt! Zo zorgen we er samen voor dat jij je als een bij in een bijenkorf voelt die tevreden zzzzoemend alle kleinte bijtjes onder de vleugels neemt.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Dan hoef je alleen nog even onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.