Project omschrijving

Gemiddeld 7,5 uur per week op onze theaterbso in Amersfoort Vathorst

Op deze bso heb je een écht theater ter beschikking!

Kindercentrum Bzzzonder

Wie wij zijn, want we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van allerlei leuks op het gebied van theater met kinderen? Het maken van decor, zingen, dansen en nog zoveel meer!

In deze functie ga je op onze theaterbso aan de slag. Daar vang je kinderen na schooltijd op en zorg je ervoor dat ze een superfijne middag beleven, en wel in theatersfeer! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen en dat allemaal gericht op theater. Denk hierbij aan muziek, spel, toneel, zang ,dans, improvisatietoneel, decorbouw en grime. Nee, we verwachten niet dat je dat allemaal in je mars hebt, maar meer om je een idee te geven van waar je je zoal op kunt richten. Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan en een echt theater ter beschikking hebt. Je komt in een gezellig team te werken en je hebt een hele bups leuke kinderen om je heen hebt die net zo dol zijn op theater als jij!

Bzzzonder De Kamers

Dit is onze theaterbso! Hier komt alles aan bod dat met theater te maken heeft: toneel, dans, grime, decorbouw, zang en techniek. Hoe cool is dat? Deze bso is dan ook gevestigd in Theater De Kamers, dus we hebben een heus theater ter beschikking waar we met de kinderen het hele jaar door aan voorstellingen werken. Niet de hele middag hoor. Eerst even chillen in de zitkuil, dan het theater in om op het podium of achter de schermen te shinen, pauze, buitenspelen duckies, lezen, spelletjes doen, kortom: superafwisselend. Deze bso is voor kinderen vanaf groep 5!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een relevant diploma natuurlijk ook belangrijk. Wanneer je net  klaar bent met je studie sociaal pedagogische hulpverlening, dan vind je in deze baan precies hetgeen waar je voor opgeleid bent. Het kan ook zijn dat je MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 op zak hebt, ervaring hebt in de kinderopvang en nu op zoek bent naar wat meer verdieping. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . Zou jij je graag bezig houden met het ondersteunen van kinderen met een extrazorgvraag, het vastleggen van deze ondersteuning en het aansluiten bij de behoefte van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij op je best bij een iets jongere doelgroep? We zoeken ook een steun en toeverlaat bij Bzzzonder Hart van Vathorst (aan de overkant van Bzzzonder Veencampus) op de groep waar we onze allerjongste spruitjes opvangen…

Vragen of reageren?

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.