Project omschrijving

Houd je van sporten, sporten maar vooral van sporten?

En ben je drie middagen (15 uur per week) beschikbaar?
Lees dan nog even verder!

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van sportieve activiteiten met kinderen op een nieuw sportbso?

In deze functie ga je op onze gloednieuwe Sportbso in Vathorst (opening 1 juni 2021) aan de slag. Daar vang je kinderen na schooltijd op en zorg je ervoor dat ze een superfijne middag beleven! Je biedt sportieve activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. Je kunt BK (Bzzzonder Kampioenschappen) hooghouden of zaklopen organiseren, je besteedt uren aan verstoppen en tikken, je gooit over, voetbalt, rent je rot en biedt je aan als lummel voor het favoriete lummelen. Je merkt eigenlijk vanzelf wel waar de kinderen voor in zijn op hun bsodag en samen maak je er gewoon iets superleuks en sportiefs van. De nadruk ligt op sportief spelen maar natuurlijk hoort een potje chillen op z’n tijd er ook gewoon BIJ! Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, je ideeën en eigen inbreng enorm worden gewaardeerd, een hele bups leuke kinderen om je heen hebt!

De Sportbso

De Sportbso is gevestigd in Vathorst. Waar precies? In de kantine van HC Eemvallei. Ja inderdaad, met megagrote sportvelden voor de deur. Op deze nieuwe stek vangen we kinderen van 7 jaar en ouder op. De nadruk op deze bso ligt op het sportieve vlak. We spelen er zoveel mogelijk buiten en verzinnen de leukste sportieve activiteiten. Zaklopen, voetballen, EK koprollen, WK kruiwagenlopen, vergooitoernooitjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Sport en plezier!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (hier kun je inzien met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.