Project omschrijving

20 uur per week, van maandag tot en met donderdag, op onze bso

Vier middagen per week en in vakanties meer uren (als je dat wilt natuurlijk)

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van allerlei leuks met kinderen? Allerlei leuks dat je zelf verzint en in een workshopvorm giet?
In deze functie ga je lekker op onze bso aan de slag. Daar vang je kinderen na schooltijd op en zorg je ervoor dat ze een superfijne middag beleven! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt!

Zoals je leest zijn wij op zoek naar een kanjer die vier middagen in de week beschikbaar is. In de vakantieperiode kun je zelfs aan de slag voor meer uur!

Bzzzonder Paasbos

Op deze stek bieden we zowel kdv als bso en dat doen we in het pand van de Maranathaschool. Voor ouders is dit natuurlijk heel praktisch wanneer zij een kind op ons kdv en een kind op de bso hebben, alles onder één dak! Een fijne locatie waarbij we natuurlijk ook van de faciliteiten van school gebruik kunnen maken. Dat biedt jou als pedagogisch medewerker tal van mogelijkheden. Je trekt met de kinderen de wijk, organiseert een knikkertoernooi op het schoolplein, een talentenshow op het schoolpodium of bijvoorbeeld een creatieve workshop aan de gezellige houten tafel op de groep.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken).

Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.