Project omschrijving

Kan jij geen keuze maken om met kleine of iets grotere kinderen te werken? Dan doe je het in Hoogeveen toch gewoon allebei!

Graag zien we jou minimaal tien uur in de week. In ieder geval op donderdag en daarnaast het liefst op vrijdag maar die tweede dag is bespreekbaar.

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van allerlei leuks met kinderen? Allerlei leuks dat je zelf verzint en in een workshopvorm giet?
In deze functie ben je onze redder in nood en ga je zowel op één van onze kdv-groepen als op de bso aan de slag! Best of both worlds: aan de ene kant het liefdevol verzorgen van onze kleine eh jongere wereldburgers en aan de andere kant het doen van workshops met onze oh zo grote bso-kids! Op de bso vang je duskinderne op uit school en zorg je ervoor dat ze een superfijne dag beleven! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt! Op dit moment kun je op alle locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen worden ingezet maar …. Bzzzonder is zó groeiende dat de kans dat we je vervolgens een vast plekje aan kunnen bieden, heel groot is!

Bzzzonder in Hoogeveen

Bzzzonder Hoogeveen
De locatie is gevestigd op een bedrijventerrein. Op een bedrijventerrein? Ja echt! En het is me toch een fijne stek! Volop groen, een grote tuin en de sfeer is er supergezellig. We bieden er zowel kdv als bso.

Bzzzonder Hoogeveen Zuid
In Hoogeveen Zuid bieden we naast bso sinds kort ook Peuterbelevinsschool. Zo kunnen de peuters na hun peutercarrière zo doorstromen naar de volgende stap: de basisschool! Een bruisend plek op de Johannse Calvijnschool. De locatie biedt tal van mogelijkheden: ren-je-rot-tikkertje in de gymzaal, knikkeren en bokjespringen op het schoolplein of gewoon lekker even chillen met een boekje op de groep!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Dat kan door hieronder ons sollicitatieformulier in te vullen. Dankjewel alvast, we zien uit naar je sollicitatie.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.