Project omschrijving

Creatieveling gezocht voor ons kdv

27 uur (drie dagen) per week en zo nu en dan een vierde dag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van kinderen in de kdv-leeftijd? En van werken op een superbruisende plek? Lees dan nog even verder!

Op ons kdv word je een vat gezicht op het kdv waar je de kinderen mee op avontuur neemt en stimuleert in hun ontwikkeling. Je dagen hebben een vaste structuur en zitten toch vol afwisseling. De ene dag ga je namelijk met de kinderen naar het park, de andere dag knutselen jullie wat af en weer een andere dag bakken jullie zandtaartjes in de tuin. Doordat je er 27 uur per week (en zo nu en dan een dagje extra) bent, leer je de kinderen goed kennen. Je weet wat ze nodig hebben om zich prettig te voelen en je weet hoe ze zich ontwikkelen. Alle mijlpalen die ze ze bereiken maken jou intens blij en trots. Omdat je om de kinderen geeft en natuurlijk ook omdat je zelf een mooie bijdrage hebt mogen leveren aan hun ontwikkeling. Bij Bzzzonder zijn kinderen met een zorgvraag ook van harte welkom. We willen dat alle kinderen gewoon samen opgroeien en zo rekening te houden met de wensen, grenzen en behoeften van anderen om hen heen. Iedereen is anders en iedereen is bijzonder!

Kinderbelevingscentrum De Vathorst

Bij Bzzzonder De Vathorst bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Bzzzonder De Vathorst is één van onze grootste locaties. Je vindt ons tegenover Ikea, naast de skatebaan. Het gebouw waar we onze opvang in aanbieden is Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Dat heet zo omdat er ook echt van alles te doen en te beleven is. Want naast onze opvang, hebben we er ook een kookstudio. Daar is iedereen uit de wijk van harte welkom om koffie te drinken en versgebakken lekkers te verorberen dat dan met superveel liefde wordt uitgeserveerd  door collega’s van Bzzzonder Leven die daar hun dagbestedingsplek hebben gevonden. Daar bereiden we ook met de kinderen van de bso lekkere mmmaaltjes zodat iedereen die ‘s avonds zijn/haar kroost ophaalt gezellig mee kan eten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de danszaal waar we met de kinderen van het kdv en de bso veelvuldig gebruik van maken! En dan is er nog de Muziekschool Amersfoort die er muzieklessen geeft, ook tijdens de opvang! Oh en naast ons ligt ook het Zwembad Vathorst, kinderen kunnen dus ook tijdens de opvang hun zwemdiomploma’s halen. En nu houden we op hoor. Je merkt al wel, een bijzondere en bruisende plek waar iedereen welkom is. Met en zonder zorgvraag, zoals op al onze locaties!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn. Voor deze functie zoeken we iemand die lekker creatief is. In ieder team proberen we verschillende talenten in huis te hebben en in dit geval zouden we graag een creatieveling verwelkomen.  Je kunt op drie vaste dagen (maandag, woensdag en vrijdag) aan de slag (27 uur per week) en zo nu en dan op flexibele basis een vierde dag. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Zou jij je graag bezig houden met het ondersteunen van kinderen met een zorgvraag, het vastleggen van deze ondersteuning en het aansluiten bij de behoefte van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.