Project omschrijving

Vijftien uur per week verdeeld over drie (in overleg vast te stellen) dagen

Jij zorgt ervoor dat onze bso-kinderen en jongvolwassenen de zorg krijgen die ze nodig hebben om BIJ ons tot bloei te komen.

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van een baan in de kinderopvang met extra verantwoordelijkheden? Van het zien opbloeien van kinderen en jongvolwassenen doordat ze precies die zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben? Lees dan nog even verder om meer te weten te komen over deze combi-job.

Een deel van deze functie bestaat uit het werken op onze bso; da’s al een feestje op zich! Je vangt kinderen na schooltijd op en zorg je ervoor dat ze een superfijne middag beleven! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit!

Daarnaast word je ook locatieverantwoordelijke Zorg. Fijn als je hier affiniteit en ervaring in hebt. Als locatieverantwoordelijke Zorg voer je meerdere taken uit omtrent (de kwaliteit van) de geboden zorg voor onze kinderen en/of (jong)volwassenen met een extra zorgvraag. Je bent in staat opvallendheden binnen de ontwikkeling van een kind/(jong) volwassenen te signaleren, eventuele observaties uit te voeren, hier adequaat op in te spelen en deze wanneer nodig zorgvuldig over te dragen aan opvoeders, collega’s en overige betrokkenen/externe partijen. Kortom, je bent een spin in het web waarbij je contact hebt met ouders, kinderen/(jong)volwassenen, collega’s en overkoepelend met de zorgcoördinator.

Bzzzonder Nieuwland

Middenin de wijk Nieuwland staat een eeuwenoude, schitterende boerderij: De Wijkboerderij.  Hier wordt sinds juni 2019 kinderopvang geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Twee horizontale kinderdagverblijfgroepen en een bso zorgen ervoor dat je hier van piepjong tot bijna puber opgevangen wordt. De kinderen in de basisschoolleeftijd hebben hun eigen plekje in de nok van de boerderij. Op beide groepen vormt de grote houten tafel het middelpunt. Hier krijgen baby’s hun eerste groentehapje, zing je samen met de kinderen uit volle borst mee met ‘ Olifantje in het bos’ en de kinderen op de bso vertellen je over hun schoolavonturen en aan welke workshop ze straks gaan deelnemen. Kindercentrum Bzzzonder is een huisgenoot in Wijkboerderij Nieuwland. Dit is een multifunctioneel pand waar ook een thuiszorgorganisatie, horeca en een huiskamer voor ouderen een plekje hebben. Dat biedt veel mogelijkheden waar we dan ook vaak gebruik van maken. Net als op al onze locaties is bij Bzzzonder Nieuwland iedereen welkom, met en zonder zorgvraag. We kijken naar mogelijkheden, zodat iedereen zich bij ons thuis kan voelen.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op niveau 4 of een HBO-diploma natuurlijk ook belangrijk (hier kun je bekijken welke diploma’s je op de bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Dan hoef je alleen nog even onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.