Project omschrijving

Op onze bso is iedereen welkom! Met en zonder zorgvraag.

15 Uur (drie middagen) per week op: maandag, dinsdag en woensdag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van werken in een omgeving waar iedereen welkom is? Waar niemand in hokjes wordt geplaatst, omdat we gewoon samen in één en hetzelfde hokje vertoeven? Een verdraagzaam, liefdevol hokje waarin ruimte is om anders en jezelf te zijn. Ook een heel gezellig hokje waarin we veel leuks ondernemen en juist leren van elkaars ‘anders zijn’.

Onze bso ligt midden in de wijk Vathorst en dus lekker centraal. Locatie Veencampus is gevestigd in het gebouw van o.a. basisscholen Dok12 en BLV 410. Op deze locatie is goed zichtbaar hoe wij inclusie vormgeven doordat we kinderen van meerdere soorten scholen opvangen. Ieder kind op een bso van Bzzzonder mag zichzelf zijn en ieder kind is dan ook welkom ongeacht welk onderwijs je volgt. Jij weet als geen ander bij deze gemêleerde groep kinderen de kwaliteiten naar boven te halen en iedere dag een bijzonder gezellige dag te maken. Dit doe je door aan te sluiten bij de denkwereld van het kind en ieder kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt! Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Je kunt 25 uur per week aan de slag, van maandag t/m vrijdag.  Maar ook als je minder dagen beschikbaar bent komen we graag met je in contact. De werktijden zijn van 13.30 uur tot (uiterlijk) 18.30 uur.

Bzzzonder Veencampus

Recht tegenover het pand van Bzzzonder Hart van Vathorst, vind je Bzzzonder Veencampus. Hier bieden we bso aan kinderen vanaf groep 5. De jongere bso-kinderen gaan namelijk naar onze bso in Hart van Vathorst. Bzzzonder De Veencampus is gevestigd in het schoolgebouw van Dok 12 en Bouelvard 410. We maken dagelijks gebruik van het schoolplein voor een pot voetbal, doen aan tafelvoetbal binnen, organiseren meidenworkshops of stoten een balletje poolbiljart. Genoeg te beleven!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (hier kun je zien met welke diploma’s je op de bso mag werken). Je hebt een groot pedagogisch hart met veel ruimte voor bijvoorbeeld kinderen die moeite hebben met het omgaan met stress en emoties. Je zorgt voor een omgeving waarin kinderen zich veilig voelen en succeservaringen op kunnen doen. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Je kunt hier je cv, motivatie en contactgegevens achterlaten. Dankjewel alvast!

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.