Project omschrijving

Knus en gemoedelijk ‘t Veen

9 uur per week op maandag- en donderdagmiddag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van een baan met vrijheid? Waarin je zelf bepaalt wat je onderneemt met de kinderen? In een knusse en dorpse omgeving? Lees dan nog even door.

In deze baan vang je kinderen na schooltijd op op ‘ jouw bso’ en zorg je ervoor dat ze een fijne middag hebben. Nu is fijn natuurlijk een breed begrip en zo bedoelen we het ook. De ene keer hebben jullie een chillmiddag, de andere keer een sportieve en dan weer een creatieve. Ligt er maar net aan waar jullie zin in hebben en op welk vlak jouw talent ligt. Ben jij een kei in het uitzetten van speurtochten? Leef je uit! Pak je liever een bal voor een potje voetballen in de pannakooi voor de deur? Leuk! Ga lekker je gang met als doel: plezier maken met de kinderen! Bij Bzzzonder vangen we ook kinderen met een zorgvraag op omdat we het belangrijk vinden dat kinderen gewoon samen opgroeien en rekening leren houden met elkaars wensen, grenzen en kunnen. Iedereen is anders en iedereen is bijzonder!

Bzzzonder Nijkerkerveen

Sinds 2020 vind je ons ook in Nijkerkerveen! We zijn gevestigd in het spiksplinternieuwe voorzieningencentrum: ’t Veens Hart. Onder één dak vind je er naast onze opvang (kdv, bso en tso) ook een bieb, basisschool De Horizon en horeca. Een sprankelende plek, centraal gelegen in het pittoreske Nijkerkeveen. Niet alleen binnen hebben veel ruimte, maar ook buiten op het schoolplein hebben we natuurlijk alles ter beschikking voor een spelletjesparcours of ander leuks!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn. Qua persoonlijkheid zoeken we iemand die kartrekkersrol op zich wil nemen. Iemand die initatief neemt en zich verantwoordelijk voelt voor de kinderen en de locatie. Je wil er echt iets van maken en ervoor gaan! En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons. Voor deze vacature zoeken we iemand die per augustus kan starten.

Zou jij je graag bezig houden met het ondersteunen van kinderen met een zorgvraag, het vastleggen van deze ondersteuning en het aansluiten bij de behoefte van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.