Project omschrijving

Die mooie, oude, witte boerderij midden in Vathorst kan jouw werkplek worden!

Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

Waar word jij b(l)ij van?

In deze functie ga je op onze bso aan de slag. Daar vang je kinderen (met en zonder zorgvraag) op en zorg je ervoor dat ze een superfijne dag beleven! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt!

Je vaste werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Het zou fijn zijn als je daarnaast nog flexibel inzetbaar bent op ons kdv. Op onze verticale groep kom je dan te werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Dat zorgt natuurlijk voor veel afwisseling. Wat ook mogelijk is, is dat je op den duur één-op-één-begeleiding gaat bieden op onze bso. Indien je op zoek bent naar verdieping, dan is dit een hele mooie aanvulling op je functie. Uiteraard is dan wel fijn dat affiniteit hebt met zorg.

Bzzzonder Laakboerderij

Die ene, prachtige boerderij midden in Vathorst. Die witte, met dat mooie rieten dak en al die gezellige raampjes. Ja ook met die knusse tuin met kipjes en moestuin. Dat is de Laakboerderij. Huiselijker kan bijna niet. Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je mag werken binnen de kinderopvang). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn. Je weet van aanpakken en bent je bewust van het beleid en jij draait je hand er niet voor om om extra taken op te pakken naast de groepswerkzaamheden die je uitvoert. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Dan hoef je alleen nog even onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.