Project omschrijving

Die mooie, oude, witte boerderij midden in Vathorst kan jouw werkplek worden!

Achttien uur per week waarvan twee vaste middagen op de bso en daarnaast als ‘vaste flexer’ op ons kdv.

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

Waar word jij b(l)ij van?

Van werken in een hecht team op een knusse locatie? Van een vast stekkie op de bso en daarnaast de afwisseling van het inspringen op het kdv waar nodig? Lees dan nog even verder.

In deze functie ga je op twee vaste middagen op onze bso aan de slag en daarnaast val je in op het kdv. Je werkt achttien uur per week. Je vangt kinderen (met en zonder zorgvraag) op en zorgt ervoor dat ze een superfijne dag beleven! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit! Op het kdv werken met een verticale groep, dat betekent dat we kinderen opvangen van 0 tot 4 jaar oud. Het ene moment geef je een fles, het andere moment speel je verstoppertje en dan weer organiseer je een speurtocht door boerderijtuin. Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan en in een gezellig team op een unieke locatie komt te werken. Doordat het een kleinschalige stek is, leer je eigenlijk alle kinderen en collega’s goed kennen waardoor het al snel als een vertrouwd plekje voor je wordt.

Bzzzonder Laakboerderij

Die ene, prachtige boerderij midden in Vathorst. Die witte, met dat mooie rieten dak en al die gezellige raampjes. Ja ook met die knusse tuin met kipjes en moestuin. Dat is de Laakboerderij. Huiselijker kan bijna niet. Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (hier lees je met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken).

Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn. Je weet van aanpakken en bent je bewust van het beleid en jij draait je hand er niet voor om om extra taken op te pakken naast de groepswerkzaamheden die je uitvoert. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Dan hoef je alleen nog even onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.