Project omschrijving

Minimaal 12 uur per  week, verdeeld over drie middagen (maandag, dinsdag en vrijdag)

Een baan met veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van het ondernemen van allerlei leuks met kinderen? Leuks dat je zelf verzint en in een workshopvorm giet?

In deze functie ga je op de bso aan de slag. Daar vang je kinderen na schooltijd waar je natuurlijk eerst even zorgt voor wat drinken, een luisterend oor en een moment van rust. En daarna? Eh tsja, dat is aan jou! Waar heb je zin in? Waar hebben de kinderen zin in? Of je nu zin hebt om de natuur in te trekken, iets creatiefs te ondernemen, iets muzikaals of sportiefs; alles kan en alles mag. Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt!

Bzzzonder Hoogeveen

De locatie is gevestigd op een bedrijventerrein. Op een bedrijventerrein? Ja echt! En het is me toch een fijne stek! Volop groen, een grote tuin en de sfeer is er supergezellig. We bieden er zowel kdv als bso.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken). Je hebt een groot pedagogisch hart met veel ruimte voor bijvoorbeeld kinderen die moeite hebben met het omgaan met stress en emoties. Je zorgt voor een omgeving waarin kinderen zich veilig voelen en succeservaringen op kunnen doen. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.