Project omschrijving

Wil je graag op flexibele basis aan de slag? Dat kan!

Kindercentrum Bzzzonder

Wie wij zijn, want we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Locatie

Op al onze locaties ben je van harte welkom! Het makkelijkste is natuurlijk als je op je studentenfiets richting één van onze locaties kunt fietsen, of de bus kunt pakken. Komt dat even goed uit: de meeste locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Al onze locaties sfeervol, huiselijk en elke plek heeft zijn eigen kenmerken. Het kinderbelevingscentrum in Vathorst heeft bijvoorbeeld een eigen kookstudio, maar ook een boomhut, ballenbak en beschikking over de voetbalvelden. Locatie Aan de Bosrand in Ede is (zoals de naam al doet vermoeden) pal naast het bos gesitueerd! Amersfoort Vermeerkwartier zit zelfs op een voetbalvereniging! Dat betekent niet alleen voetballen, maar ook estafettes, trefbal of noem maar op. Ruimte zat. Even geen zin in sporten, dan zit het Randenbroekerpark op een steenworp afstand. Iedere locaties heeft zo haar eigen charme en sfeer!

De functie

Jouw hoofddoel is om de kinderen zowel op de bso een fijne dag te bezorgen. Je hebt oog oog en aandacht voor ze, verzorgt ze met liefde laat ze vol plezier en overgave. Je geniet evenveel van een rustig voorleesmoment met de peuters als van geven van een workshop aan de bso-kinderen. Dus, zit je bomvol leuke ideeën en kan je niet wachten om ze in een een leerzame activiteit te gieten zodat je kinderen van Bzzzonder niet alleen aan het lachen maakt maar ook al doende nieuwe dingen leert? Dan kan dit best eens dé baan voor jou zijn! Je mag helemaal vanuit jouw eigen talent werken. Dus ben jij supercreatief op knutselvlak, dan zal je op dat vlak alles uit de kast mogen halen. Ben je juist meer muzikaal of heel sportief: dat is jouw talent en daar mag je mee aan de slag! Misschien heb je aanleg voor toneel of  Daarnaast biedt de omgeving alle gelegenheid om met de kinderen op avontuur te gaan. Je krijgt volop ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Bzzzonder groeit en dat mag jij ook doen. Als je student bent en je wilt dolgraag iets met kinderen doen, is dit een perfecte opstap voor een loopbaan bij Bzzzonder.

De functie-eisen

Om als student bij ons aan de slag te kunnen moet je in het bezit zijn van een MBO diploma (niv. 3/4) in o.a. de volgende richtingen: pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of bijv. sport en bewegen. En als HBO’er (zonder een kwalificerende MBO-diploma) moet je 75% van je studie hebben afgerond (180 studiepunten) en/of een studie volgen in de richting Social Work (profiel jeugd of sociaal pedagoog), PABO, Sport en Bewegen, (ecologische) Pedagogiek of Creatieve therapie. Via deze link kom je op de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken. www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/pedagogisch-medewerker.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je dol bent op kinderen, ze moeiteloos bij alles weet te betrekken en ze het gevoel kunt geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn.

Vragen of reageren?

Nu ben je razend-enthousiast geworden en wil je dolgraag kennismaken! Dat kan door ons te verpletteren met een originele motivatiebrief waarin je vertelt wat jou uniek maakt. Je mag het samen met je cv. mailen naar solliciteren@bzzzonder.nl/ t.a.v. Iris Voortman. Benoem gelijk even op welke dagen je beschikbaar bent, dat is ook handig. Horen we snel van je?

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.