Project omschrijving

Student pedagogisch medewerker Amersfoort en/of Nijkerk

Minimaal vier uur in de week, maar als je meer kunt en wilt werken, dan kan dat ook!

Kindercentrum Bzzzonder

Wie wij zijn, want we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Locatie

Wij snappen dat je het liefste op je studentenfiets overal naartoe wilt kunnen fietsen. Dat kan! Of je nou dichtbij de stad aan de slag wilt, of iets verder weg, alles is te doen op de fiets. En zo niet, dan biedt het openbaar vervoer uitkomst. In Amersfoort en Nijkerk heeft Bzzzonder in totaal 13 locaties en daar is altijd wel iets te doen.

De functie

Op onze bso’s staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving, het pand en van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan spelen in een van de vele speeltuinen en bosrijke plekken in de buurt, een spellencircuit op het plein of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Zit je bomvol leuke ideeën en je kan niet wachten om ze in een leerzame activiteit te gieten zodat je de kinderen van Bzzzonder niet alleen aan het lachen maakt maar ook al doende nieuwe dingen leert. Dat kan van alles zijn, net waar jouw talent ligt. Als jij super sportief bent, verwachten we geen creatieve hutselfrutselhoogstandjes van je maar weet je vast iets super sportiefs te bedenken. Als jij een masterchef bent dan verzin je kook- en/of bakworkshops waar je je vingers bij aflikt en verwachten we geen punnikworkshop uit jouw koker. Je krijgt alle ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!
Bij Bzzzonder kun je je ontwikkelen. Ook als student zijnde. Hoe fijn is het dat je hier je talenten al in kunt zetten en wellicht na je studie door kunt stromen naar een andere functie. Of dat je dan plaats mag nemen in onze talentenpoule waar we jonge talenten opleiden op het gebied van pedagogiek en coaching

De functie-eisen

Om als student bij ons aan de slag te kunnen moet je in het bezit zijn van een MBO diploma (niv. 3/4) in o.a. de volgende richtingen: pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of bijv. sport en bewegen. En als HBO’er (zonder een kwalificerende MBO-diploma) moet je 75% van je studie hebben afgerond (180 studiepunten) en/of een studie volgen in de richting Social Work (profiel jeugd of sociaal pedagoog), PABO, Sport en Bewegen, (ecologische) Pedagogiek of Creatieve therapie. Via deze link kom je op de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken.  www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/pedagogisch-medewerker.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je dol bent op kinderen, ze moeiteloos bij alles weet te betrekken en ze het gevoel kunt geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn.

Vragen of reageren?

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.