Project omschrijving

Jij bent de aangewezen persoon om met onze 8+ers op avontuur te gaan!

7 uur per week, op woensdag- en donderdagmiddag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van een baan met vrijheid? Waarin je zelf bepaalt wat je onderneemt met de kinderen? Lees dan nog even door.

In deze baan vang je kinderen na schooltijd op op ‘ jouw bso’ en zorg je ervoor dat ze een fijne middag hebben. Nu is fijn natuurlijk een breed begrip en zo bedoelen we het ook. De ene keer hebben jullie een chillmiddag, de andere keer een sportieve en dan weer een creatieve. Ligt er maar net aan waar jullie zin in hebben en op welk vlak jouw talent ligt. Ben jij een kei in het uitzetten van speurtochten? Leef je uit! Pak je liever een bal voor een potje voetballen in de pannekooi voor de deur? Leuk! Ga lekker je gang met als doel: plezier maken met de kinderen! Bij Bzzzonder vangen we ook kinderen met een zorgvraag op, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen gewoon samen opgroeien en rekening leren houden met elkaars wensen, grenzen en kunnen. Iedereen is anders en iedereen is bijzonder!

Van het begeleiden van kinderen met een zorgvraag? Ervoor zorgen dat zij zich bij Bzzzonder gezien en thuis voelen? Lees dan nog even door.

Ben jij zojuist afgestudeerd en ben je er klaar voor om uit te vliegen in de wijde wereld, of zoek je meer verdieping dan je huidige baan jou kan geven? Wij hebben een hele interessante plek voor jou! Ieder kind is welkom bij Bzzzonder, ook als er sprake is van een zorgvraag. De ondersteuningsvraag kan liggen op het gebied van gedrag, cognitieve vermogens, medische redenen of een combinatie hiervan. Denk aan ADHD, TOS, ASS, een achterstaan in de (sociaal emotionele) ontwikkeling of een hulpvraag op een ander vlak. Deze kinderen vangen wij op vanuit een groepsbeschikking of individuele begeleiding op de reguliere groep. De buitenschoolse opvang wordt gezien als vrije tijd en wordt daarom vooral gekenmerkt door het aanbieden van activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van het kind, waarin we ons wel richten op leerdoelen en ontwikkeling. Wij geloven in een inclusieve samenleving, in de kracht van samen.

De kracht van samen is op onze locatie overal te zien. Onze bso zit in het gebouw Hart van Vathorst waar verschillende zorgorganisaties, een kerk, een restaurant en een kapper samen onder één dak zitten. Wij hebben voor onze jongste kinderen (tot ongeveer 8 jaar) onze eigen ruimtes met een enorm dakterras waar heerlijk gespeeld kan worden. Op onze locatie mogen wij meerdere kinderen met een extra zorgvraag opvangen en een fijne middag bezorgen. Graag hebben wij straks een vliegende bij in onze korf die ons kan ondersteunen in het begeleiden van de kinderen met zorgvraag.

Bzzzonder Corlaer

Dat is één van onze allereerste locaties! Al jaren bieden we hier opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Op de benedenverdieping kunnen de kinderen terecht op ons kdv en op de eerste verdieping worden de bso-kinderen met open armen ontvangen. Rondom het pand hebben we een avontuurlijke tuin waar de kinderen heerlijk in de zandbak en de buitenkeuken kunnen spelen en naast het pand hebben we een groot grasveld ter beschikking voor lentepicknicks, chillsessies en in de winter sneeuwballengevechten. Benden in de hal hebben we een fijn speelhuis en op één van de groepen zelfs een ballenbak! Het is er huiselijk en knus!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken). Je hebt een groot pedagogisch hart voor kinderen die net even andere behoeften hebben. Je zorgt voor een omgeving waarin kinderen zich veilig voelen en succeservaringen op kunnen doen. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons. Je kunt per september BIJ ons starten!

Zou jij je graag bezig houden met het ondersteunen van kinderen met een zorgvraag, het vastleggen van deze ondersteuning en het aansluiten bij de behoefte van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.