Project omschrijving

Sporten? Ja, dat is echt jouw ding!

Veertien uur per week op maandag, dinsdag en donderdag op onze nieuw te openen sportbso in Vathorst

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van sportieve activiteiten met kinderen? Lees dan snel verder!

We openen namelijk op 1 januari een nieuwe sportbso voor 8+’ers. Je hebt sportvelden voor de deur, dus alle ruimte om met de kinderen in beweging te komen. Je vangt de kinderen na schooltijd op zorgt ervoor dat ze een superfijne middag beleven! Je biedt sportieve activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Voel je vrij en leef je uit! Of je nu voetbalmiddagen, zakloopcompetities, softbalsessies of hordelooppartijtjes wilt organiseren… als jullie maar lol hebben en lekker in beweging zijn! Natuurlijk maak je ook tijd vrij om lekker te chillen, daar is immers ook behoefte aan.

Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt! Kinderen van acht jaar en ouder die het vaak leuke vinden om mee te denken over de activiteiten.

Sportbso

Onze nieuwe sportbso openen we op 1 januari 2021. Een nieuwe stek met sportvelden voor de deur! De nadruk op deze bso ligt natuurlijk op sporten en bewegen. Kinderen van acht jaar en ouder kunnen hier terecht. Je kunt je activiteiten dus ook echt afstemmen op de wat oudere kinderen, de jonkies zijn er immers niet. Op de sportbso mogen de kinderen meedenken over de invulling van de dag en bied je naast alle activiteiten ook alle ruimte om even te chillen of om iets anders te doen. Een duckje lezen of een spelletje spelen is natuurlijk ook heerlijk om na het sporten te doen! Een nieuwe stek waar je dus veel inbreng hebt en lekker zelfstandig aan de slag kunt!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Gewoon even onderstaand formuliertje invullen.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.