Project omschrijving

Op de tienerbso hebben de kinderen veel inspraak. Je doet het dus echt sámen!

Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Van kinderen natuurlijk! En dan in het bijzonder van tieners. Ook word je blij van zelfstandig werken, je eigen toko runnen en telkens opnieuw leuke activiteiten verzinnen. Klinkt dat als jou? Lees dan nog even door.

Op onze tienerbso vangen we op maandag, dinsdag en donderdag kinderen op in de leeftijdsgroep van 10 tot 13 jaar. Samen met de tieners bedenk je toffe plannen om deze kinderen een leuke middag te bezorgen en om ze uit te dagen. Dat betekent echt samen de bso vormgeven. Je kunt hierbij gebruik maken van de omgeving, het pand en van elkaar. En dan doelen we niet op een Playstationcompetitie maar zoeken we het juist meer in andere (uitdagende) activiteiten die je samen kunt doen. Alle kans om jouw talenten ten toon te spreiden. De voetbalvelden staan tot je beschikking dus je kunt je sowieso uitleven met sportieve activiteiten op het veld maar wat dacht je van een slootje springwedstrijd met mooi weer of het samen maken van een musical of toneelstuk. Houd er trouwens rekening mee dat er niet altijd wat terecht komt van al je plannen. Tieners zijn mondig en komen zelf vaak ook bomvol ideeën naar de bso! Dat maakt het juist leuk. De dynamiek, de mondigheid en het niet weten wat de dag je zal brengen!

 

Bzzzonder tienerbso

Dit jaar hebben we onze tienerbso in Vathorst geopend. Omdat we merkten dat daar behoefte aan was. Tieners hebben simpelweg andere behoeften dan kinderen in de onderbouw. Ze willen meer, weten meer, willen anders worden behandeld en willen inspraak! En daar zijn we het helemaal mee eens. Tieners voelen zich soms al te groot voor een bso, dus superfijn als ze meedenken over activiteiten die ze nog wel graag doen! De tienerbso zit op een sportieve plek. Namelijk de voetbalvelden tegenover IKEA en naast Bzzzonder De Vathorst. Het is maar één deurtje verder. De sportvelden nodigen natuurlijk uit tot sporten, maar daar ligt niet alleen de nadruk op. Waar dan wel op? Op dingen die tieners leuk vinden om te doen! Escperooms, vloggen, evenementen organiseren, samen een musical maken; alles kan en alles mag. We vinden het leuk om in te spelen op wat er op dat momenteel actueel is.

De functie-eisen

Het bla bla bla-stukje over functie-eisen houden we ook lekker kort maar wat voor deze functie erg belangrijk vinden is dat je sterk in je schoenen staat en deze doelgroep als een uitdaging ziet. Met andere woorden, je kunt goed omgaan met de eventuele hormonen waar de kids “last” van kunnen hebben. Maar ook kun jij je goed inleven in de wereld van deze kinderen en meegaan in hun ideeën maar ook duidelijk aan kan geven als iets niet kan.
Uiteraard is een MBO-diploma belangrijk op minimaal niveau 3. Hier vind je een lijst met diploma’s waarmee je op de bso mag werken.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Vul dan even onderstaand sollicitatieformulier in.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.