Project omschrijving

Medewerker Technische Dienst

36 uur per week met de klusbus on tour!

Kindercentrum Bzzzonder

Wie wij zijn, want we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

Waar word jij b(l)ij van?

Van flink de handen uit de mouwen steken? Twee rechter handen om precies te zijn (of twee linkerhanden in geval van linkshandigheid). Van het werken op verschillende locaties en van afwisseling? Lees dan nog even verder.

In deze job ga je iedere werkdag met de klusbus op pad naar onze Bzzzonderlocaties, waar allerlei klussen op je wachten en waar jij je (handige) hand niet voor omdraait. Van een flinke pot zagen en timmeren tot het afstellen van deuren en het verbouwen van een groepsruimte. Precies wat bij jou past. Fluitend stort je je iedere dag op je kluslijst en bezoek je onze Bzzzonderstekken, waar je natuurlijk met koffie wordt opgewacht. Je bent ook regelmatig op kantoor te vinden in Nijkerk, waar je kunt overleggen met collega’s . Ook in onze Loods in Nijkerk laat je regelmatig je gezicht zien om spullen op te halen, op te bergen of te repareren. Laten we de werkzaamheden even voor je op een rijtje zetten:

  • klussen (veelal met hout) in en rondom onze locaties;
  • schilderen;
  • projecten zoals bijvoorbeeld het verbouwen van een groepsruimte;
  • gebouwgebonden klussen, zoals: vervangen van lampen, afstellen van deuren, verhelpen lekkages etc;
  • maken of repareren van houten meubels;
SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
DOWNLOAD VACATURE ALS PDF

Waar worden wij b(l)ij van?

Je hebt al wat jaartjes kluservaring en kan goed zelfstandig werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je durft jezelf te omschrijven als een vakman/vrouw. Je werkt nauwkeurig en vlot hebt kennis van gereedschap. Bekend zijn met de regelgeving in de kinderopvang is een pre. Ben je dat niet, dan lijkt het je leuk om daar snel meer over te leren. Denken in mogelijkheden is (net als bij ons allemaal) jouw tweede natuur!

Wij bieden jou

Een afwisselende job met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je komt te werken in een tof team vol handigerds en de sfeer is ronduit gezellig, open en informeel. Kom je ergens niet uit, dan bel je gewoon even met een collega, samen vinden jullie een oplossing zodat je je klus kunt klaren. Vooral dat samengevoel is belangrijk bij Bzzzonder. We staan altijd voor elkaar klaar en weten dat we juist door elkaars hulp in te roepen tot de meest creatieve oplossingen komen!

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Gewoon even onderstaand formuliertje invullen. Dankjewel alvast.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.