Project omschrijving

Kinderen horen samen op te groeien! Dat ben jij roerend met ons eens.

Bzzzonderblablabla

Wie wij zijn, wat we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Van werken in een omgeving waar iedereen welkom is? Waar niemand in hokjes wordt geplaatst, omdat we gewoon samen in één en hetzelfde hokje vertoeven. Een hokje waarin ruimte is om anders en jezelf te zijn. Een heel gezellig hokje waarin we veel leuks ondernemen en juist leren van elkaars anderszijn.

Onze bso ligt midden in de wijk Vathorst en dus lekker centraal. Locatie Veencampus is gevestigd in het gebouw van o.a. basisscholen Dok12 en BLV 410. Op deze locatie is goed zichtbaar hoe wij inclusie vormgeven doordat we kinderen van meerdere soorten scholen opvangen. Ieder kind op een bso van Bzzzonder mag zichzelf zijn en ieder kind is dan ook welkom ongeacht welk onderwijs je volgt. Jij weet als geen ander bij deze gemêleerde groep kinderen de kwaliteiten naar boven te halen en iedere dag een bzzzonder gezellige dag te maken. Dit doe je door aan te sluiten bij de denkwereld van het kind en ieder kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Je kunt aan de slag op dinsdag, woensdag en donderdag. Maar ook als je meer of minder dagen beschikbaar bent komen we graag met je in contact. De werktijden zijn van 13.30 uur tot (maximaal) 18.30 uur.

Bzzzonder Hart van Vathorst en Veencampus

Bij Bzzzonder Hart van Vathorst bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Hart van Vathorst is een plek waar zorgen voor en omzien naar elkaar centraal staan. In dit prachtige pand vind je namelijk niet alleen de opvang van Bzzzonder maar vinden ook dementerende bejaarden en mensen met een beperking een thuis. Zo komt het voor dat onze peuters op bezoek gaan bij de oude mensen om samen liedjes te zingen of dat de bso-kinderen gezellig een spelletje doen met een andere bewoner die enorm opleeft door deze aandacht een gezelligheid. Rechttegenover het pand, vind je Bzzzonder Veencampus. Hier bieden we bso aan kinderen vanaf groep 5. De jongere bso-kinderen gaan namelijk naar onze bso in Hart van Vathorst. Bzzzonder De Veencampus is gevestigd in het schoolgebouw van Dok 12 en Bouelvard 410. We maken dagelijks gebruik van het schoolplein voor een pot voetbal, doen aan tafelvoetbal binnen, organiseren workshops of stoten een balletje poulebiljart. Genoeg te beleven!

Functie-eisen

  • een groot pedagogisch hart met veel ruimte voor bijvoorbeeld kinderen die moeite hebben met het omgaan met stress en emoties;
  • ervaring in een soortgelijke functie;
  • een MBO-diploma op minimaal MBO-niveau 3 is natuurlijk belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken);
  • zorg kunnen dragen voor een veilige, beschermende maar ook gezellige omgeving waarin een kind zich kan ontwikkelen en succeservaringen op kan doen;
  • Bij complexe situaties zet jij moeiteloos je kennis en ervaring in;

Reageren?

Nu ben je razend-enthousiast geworden en wil je dolgraag kennismaken! Dat kan door ons te verpletteren met een originele motivatiebrief waarin je vertelt wat jou uniek maakt. Je mag het samen met je cv. mailen naar solliciteren@bzzzonder.nl t.a.v. Djoedie Beenen. Benoem ook maar even op welke dagen je beschikbaar bent, dat is ook handig. Horen we snel van je?