Project omschrijving

Drie à vier dagen per week

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van de allereerste schaterlachjes van baby’s en help je hen dolgraag in hun ontwikkeling van baby naar dreumes? Lees dan nog even verder.

Je kunt namelijk aan de slag op onze babygroep waar je in een gezellig team komt te werken.  Je zorgt voor een soepel dagritme waarin je de kleintjes veel aandacht geeft. Je zorgt voor activiteiten waarmee je de ontwikkeling stimuleert en tegelijkertijd zorg je ze ervoor dat de kinderen voldoende rust krijgen. Om je werk goed te kunnen doen, word je op allerlei manieren ondersteund. Je hebt namelijk een coach waarbij je terecht kunt met allerlei vragen en een pedagogisch coach indien je graag op pedagogisch vlak wat extra advies in wilt roepen. Ook organiseren we workshops (van Hanneke Poot) die je helpen om de kinderen te begeleiden en om je kennis over sensomotorische ontwikkeling weer even bij te spijkeren. Met jouw liefde voor kinderen en hun ontwikkeling kom je eigenlijk al heel ver. Dat vinden we namelijk het belangrijkst. Daarnaast heb je jouw eigen unieke talent(en) waarvan we je zullen aansporen om juist die in te zetten!

Bzzzonder De Vathorst

Bij Bzzzonder De Vathorst bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Bzzzonder De Vathorst is één van onze grootste locaties. Je vindt ons tegenover Ikea, naast de skatebaan. Het gebouw waar we onze opvang in aanbieden is Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Dat heet zo omdat er ook echt van alles te doen en te beleven is. Want naast onze opvang, hebben we er ook een kookstudio. Daar is iedereen uit de wijk van harte welkom om koffie te drinken en versgebakken lekkers te verorberen dat dan met superveel liefde wordt uitgeserveerd  door collega’s van Bzzzonder Leven die daar hun dagbestedingsplek hebben gevonden. Daar bereiden we ook met de kinderen van de bso lekkere mmmaaltjes zodat iedereen die ‘s avonds zijn/haar kroost ophaalt gezellig mee kan eten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de danszaal waar we met de kinderen van het kdv en de bso veelvuldig gebruik van maken! En dan is er nog de Muziekschool Amersfoort die er muzieklessen geeft, ook tijdens de opvang! Oh en naast ons ligt ook het Zwembad Vathorst, kinderen kunnen dus ook tijdens de opvang hun zwemdiploma’s halen. En nu houden we op hoor. Je merkt al wel, een bijzondere en bruisende plek waar iedereen welkom is. Met en zonder zorgvraag, zoals op al onze locaties!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Ben je op maandag, woensdag en donderdag beschikbaar (evt. in de toekomst de vrijdag erbij), dan komen we graag met je in contact! Binnen Bzzzonder kijken we altijd naar mogelijkheden dus een combinatie met werken op de bso is ook altijd mogelijk.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Solliciteren? Gewoon even onderstaand formuliertje invullen.

Solliciteren

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.