Project omschrijving

Vroege vogel? Dan kom je voor openingstijd. Meer een uitslaper? Dan kom je gewoon na sluitingstijd!

Kindercentrum Bzzzonder

Wie wij zijn, want we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

Waar word jij b(l)ij van?

Van het zo glad boenen van vloeren dat je erop kunt schaatsen en van het zo laten glanzen van keukenmuren dat het net spiegels zijn waar je jezelf in kunt bewonderen? Lees dan nog even door!

We zoeken namelijk voor meerdere regio’s huishoudelijk medewerkers. Het gaat dan om de volgende regio’s: Amersfoort Zuid, Ede, Amersfoort Noord, Nieuwland en Nijkerk en omstreken.

Kenmerkend voor onze locaties is de frisse vormgeving,  zonnige uitstraling en huiselijke inrichting. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen ‘s morgens bij aankomst heerlijk kunnen rondkruipen en spelen op een schone vloer en een frisse locatie. Dit betekent dat je als huishoudelijk medewerker geen standaard werktijden hebt. Je kunt voor openingstijd (7.30 uur) of na sluitingstijd (18.30 uur) aan de slag. Ideaal dus voor vroege vogels of uitslapers!

De taken die je als huishoudelijk medewerker oppakt, zijn extra schoonmaakwerkzaamheden naast de taken die onze pedagogisch medewerkers tijdens hun werkdag al oppakken, met als doel een schone, frisse en hygiënische plek waar alle kinderen en medewerkers heerlijk kunnen vertoeven. Denk aan:  dagelijks stofzuigen en dweilen van de groepen, schoonmaken van de slaapkamers, koelkast schoonmaken, afval verzamelen en wegbrengen etc.

Ben jij zo iemand die zingend (I want to break fee) stofzuigt en fluitend dweilt? Iemand die het fijn vindt om fysiek bezig te zijn en lekker met opgestroopte mouwen en een plumeau ruimtes doorfladdert? Dan hopen we dat je onze kant op wilt fladderen!

De functie-eisen

Zoals we hierboven al omschreven; we zoeken aanpakkers! Mensen die blij worden van poetsen, die zingend stofzuigen en fluitend dweilen. Doeners die voldoening voelen wanneer alles weer glimt lekker fris ruikt.

We horen graag van je op welke ochtenden en/of avonden je beschikbaar bent. Het verschilt per locatie hoe lang je er bezig bent. Op de ene stek is anderhalf uur voldoende en op de andere locatie ben je langer bezig. In overleg plannen we je dan in op de locatie die qua afstand en beschikbaarheid het beste bij jou past.

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 2 van de CAO Kinderopvang.

Vragen of reageren?

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.