Project omschrijving

Voor openings- of na sluitingstijd poets je onze groepsruimtes weer blinkendschoon!

Vijf uurtjes per week in Ede en Vathorst en negen uur per week in Nieuwland

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van het zo glad boenen van vloeren dat je erop kunt schaatsen en van het zo laten glanzen van keukenmuren dat het spiegels zijn waar je jezelf in kunt bewonderen? Lees dan nog even door! Voor Bzzzonder in Ede van maandag t/m vrijdag , Vathorst en Nieuwland zijn we namelijk op zoek naar huishoudelijk medewerkers! De te werken uren zijn als volgt:
Ede en Vathorst: Iedere werkdag (ma t/ vrij) een uurtje voor openings- of na sluitingstijd
Nieuwland: 9 uur pre week, flexibel in te delen voor openings- en na sluitingstijd.

Kenmerkend voor onze locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen ‘s morgens bij aankomst heerlijk kunnen rondkruipen en spelen op een schone vloer en een frisse locatie. Dit betekent dat je als huishoudelijk medewerker geen standaard werktijden hebt. Je kunt voor openingstijd (7.30 uur) of na sluitingstijd (18.30 uur) aan de slag. Ideaal dus voor vroege vogels of uitslapers!

De taken die je als huishoudelijk medewerker oppakt, zijn extra schoonmaakwerkzaamheden naast de taken die onze pedagogisch medewerkers tijdens hun werkdag al oppakken, met als doel een schone, frisse en hygiënische plek waar  alle kinderen en medewerkers heerlijk kunnen vertoeven. Denk aan:
dagelijks stofzuigen en dweilen van de groepen, schoonmaken van de slaapkamers, koelkast schoonmaken, afval verzamelen en wegbrengen. Ben jij zo iemand die zingend (I want to break fee) stofzuigt en fluitend dweilt? Iemand die het fijn vindt om fysiek bezig te zijn en lekker met opgestroopte mouwen en een plumeau ruimtes doorfladdert? Dan hopen we dat je onze kant op wilt fladderen!

De functie-eisen

Zoals we hierboven al omschreven; we zoeken aanpakkers! Mensen die blij worden van poetsen, die zingend stofzuigen en fluitend dweilen. Doeners die voldoening voelen wanneer alles weer glimt lekker fris ruikt. We horen graag van je op welke ochtenden en/of avonden je beschikbaar bent. Deze functie is ingedeeld in functieschaal 2 van de CAO Kinderopvang.

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren?

Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten voor de vacature in Vathorst,
Hier mag je je cv achterlaten voor de vacature in Nieuwland en hier voor die in Ede.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.