Project omschrijving

Je fladdert van kdv naar bso dus afwisseling ten top!

24 uur per week van maandag tot en met vrijdag

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van het werken op verschillende plekken zodat geen dag hetzelfde is? Lees dan snel door!
We hebben in Nijkerk verschillende locaties die allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Op de ene locatie heb je een ballenbak ter beschikking waar je met de kinderen diepe duiken in neemt, op de andere locatie een groot speelveld waar je speelparcourtjes aflegt en weer een andere stek heeft de groenste natuurspeeltuin ever voor de deur. Als flexmedewerker word je op alle locaties in Nijkerk ingevlogen, net waar je nodig bent. Daardoor verzorg de ene dag onze baby’s en speel je de andere dag een pot voetbal met onze tieners en alles daar tussenin. Op deze manier kun je overal sfeer proeven. Je ontdekt vanzelf welke stek het best bij jou past en waar je op den duur misschien een vast plekje wilt hebben. Misschien.. want het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het leuker vindt om als flexer te blijven werken!

Bzzzonder Nijkerk

Je zal tussen de volgende Bzzzonderlocaties heen en weer fladderen: De Brink, Corlaer, Nijkerkerveen, Paasbos, ’t Woud en onze nieuw te openen korf Bloemendal. Zoals we hierboven al vertelden, heeft iedere locatie haar eigen charme. Zo zijn er bso-locaties die op scholen gevestigd zijn waardoor je extra faciliteiten hebt waarvan je gebruik kunt maken. Dan denken we aan grote schoolpleinen of bijvoorbeeld het schoolpodium.  Maar het kan ook zijn dat je op een eigen locatie aan de slag gaat. Bijvoorbeeld bij Bzzzonder Corlaer, een van onze eerste en tevens een van onze grotere locaties. Daar vangen we kinderen van 0 tot 12 jaar oud op. Een levendige plek vol reuring, veel gezelligheid, blije kinderen en fijne collega’s. En weer een ander dag werk je op een kleinschaliger locatie zoals Paasbos. Je leest; geen dag is hetzelfde!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken).

Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

En stel dat je niet 24 uur per week beschikbaar bent maar bijvoorbeeld wel 20 uur… reageer dan ook gerust, we kijken graag naar mogelijkheden.