Project omschrijving

Als flexer spring je overal BIJ waar nodig: op de vso, bso en op het kdv!

24 uur per week met uitzicht op een vast plekje!

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van het werken op verschillende plekken zodat geen dag hetzelfde is? Lees dan snel door!
We hebben in Ede twee verschillende locaties die op hun eigen manier uniek zijn. Daarover lees je hieronder meer. Als flexmedewerker word je op beide locaties ingevlogen, net waar je nodig bent. Daardoor verzorg de ene dag onze baby’s en speel je de andere dag een pot voetbal met onze tieners en alles daar tussenin. Dit pas precies bij je omdat jij in alle leeftijden een uitdaging ziet. Jong of al wat ouder, jij wordt er b(l)ij van! En op deze manier kun je overal sfeer proeven. Je ontdekt vanzelf welke stek het best bij jou past en waar je op den duur misschien een vast plekje wilt hebben. Misschien.. want het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het leuker vindt om als flexer te blijven werken!

Bzzzonder in Ede

Bzzzonder Aan de Bosrand
Bij Bzzzonder Aan de Bosrand bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.  In ons royale pand hebben de kinderen enorm veel speelruimte. Ook vertoeven we graag in onze tuin samen met de kipjes en de konijnen. Of je vanuit de tuin nu voor je, naast je of achter je kijkt; overal zie je bos! In de herfst zoeken we er herfstschatten en ’s zomers maken we er lange speurtochten en klimmen we in bomen. We zijn héél (héél) ondernemend, dus er ontstaan telkens nieuwe leukigheden op onze locatie. Zo komt er bijvoorbeeld een kapper aan huis en maken we samen met de kinderen mmmaaltjes die we met hun broers, zussen en ouders gezellig samen opsmikkelen. We houden van leven in de brouwerij en gekkigheid maar zorgen ook voor rust en structuur.

Bzzzonder Enka
Op tien minuutjes fietsafstand van het centrum van Ede vind je de wijk Enka. Daar bieden we momenteel in het Poortgebouw bso. Nog dit jaar hopen we te kunnen verhuizen naar het Kantinegebouw, waar we dan ook kdv gaan bieden. Het Kantinegebouw is een schitterend, industrieel pand dat -as we speak- volledig gerenoveerd wordt. Het gebouw is zelfs industrieel erfgoed… dan weet jij al genoeg toch? Een supertof pand! In het Kantinegebouw vind je niet alleen onze opvang maar bijvoorbeeld ook de Oranje Nassauschool. De wijk heeft vanwege de oorsprong (fabrieksterrein) een industriële uitstraling, maar je wandelt er ook zo het bos is. Cool toch?

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken).

Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

En stel dat je niet 24 uur per week beschikbaar bent maar bijvoorbeeld wel 20 uur… reageer dan ook gerust, we kijken graag naar mogelijkheden.