Project omschrijving

Wat is jouw superkracht? Kinderen aan het lachen maken? Nieuwe spelletjes verzinnen? We zijn benieuwd…

Iedere week, minstens vijf uur, op avontuur met onze bso-kinderen of onze kinderdagverblijftelgen in Hoogeveen en/of Nieuwleusen

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Je zit liever niet te snel vast aan één plek. Nee, fijner vind je het om op je gemak de kat uit de boom te pakken, om vervolgens de koe bij de horens te pakken en er vol voor gaan. Je twijfelt misschien wel of je liever op een peutergroep staat of een bso-groep onder je hoede neemt. Je houdt van je vrijheid en vindt het geen probleem om de ene week een beetje meer en de week erop weer een beetje minder te werken. Nou, dan is flexen iets voor jou. Want als je flext kom je overal.
We bieden je in ieder geval vijf uur per week, maar dat kunnen er ook weleens twintig worden. Ben je niet alle dagen beschikbaar? Geeft niks, laat maar weten wanneer je wel kunt.

Bzzzonder Hoogeveen en Nieuwleusen

Bzzzonder Hoogeveen
De locatie is gevestigd op een bedrijventerrein. Op een bedrijventerrein? Ja echt! En het is me toch een fijne stek! Volop groen, een grote tuin en de sfeer is er supergezellig. We bieden er zowel kdv als bso.

Bzzzonder Hoogeveen Zuid
In Hoogeveen Zuid bieden we naast bso sinds kort ook Peuterbelevinsschool. Zo kunnen de peuters na hun peutercarrière zo doorstromen naar de volgende stap: de basisschool! Een bruisend plek op de Johannse Calvijnschool. De locatie biedt tal van mogelijkheden: ren-je-rot-tikkertje in de gymzaal, knikkeren en bokjespringen op het schoolplein of gewoon lekker even chillen met een boekje op de groep!

Bzzzonder Nieuwleusen
In basisschool De Zaaier zit een heuse peuterbelevingsschool waar peuter voorbereid worden op de basisschool. Elementen van het schoolleven worden gecombineerd met heel veel ontdekken, beleven en natuurlijk de nodige knuffels, liefde en verzorging. Na schooltijd wordt deze ruimte omgetoverd tot een bso, voor kinderen van school. Dan staan relaxen, plezier en ontspanning centraal. Lekker afwisselend dus.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.