Project omschrijving

Jouw lievelingsdoelgroep? Kinderen van 0 tot 4 jaar natuurlijk!

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van schaterlachjes van kinderen? Help je ze dolgraag in hun ontwikkeling van baby naar dreumes. Of juist van peuter naar kleuter? Weet je ze zo te benaderen dat ze zich helemaal thuis en gezien voelen onder jouw liefdevolle zorg? En vind het leuk om activiteiten te verzinnen die goed passen hun leeftijd en waarmee je inspeelt op hun onwikkeling? Lees dan nog even door.

Weet je waarom het zo leuk is om te werken bij Bzzzonder De Vathorst? Hier is altijd reuring. Als grootste locatie van Bzzzonder gebeurt er altijd wel wat. Wij hebben hier maar liefst 6 kdv- en 8 bso groepen en iedere groep is weer anders. De kinderen op het kinderdagverblijf volgen hun eigen ritme in een rustige omgeving. Het aanbod van speelgoed is gericht op ontdekken. Zintuigen als voelen, zien en horen staan hierbij centraal. Op ontdekking gaan hoeft niet alleen binnen maar kan ook buiten. Je krijgt alle ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

We zoeken iemand die flexibel kan worden ingezet op alle kinderdagverblijf groepen. We horen dus graag op welke dag(en) jij beschikbaar baant. Bij Bzzzonder is het altijd het doel om je uiteindelijk een vast plekje aan te bieden op een van onze kdv groepen.

Bzzzonder De Vathorst

Bij Bzzzonder De Vathorst bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Bzzzonder De Vathorst is één van onze grootste locaties. Je vindt ons tegenover Ikea, naast de skatebaan. Het gebouw waar we onze opvang in aanbieden is Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Dat heet zo omdat er ook echt van alles te doen en te beleven is. Want naast onze opvang, hebben we er ook een kookstudio. Daar is iedereen uit de wijk van harte welkom om koffie te drinken en versgebakken lekkers te verorberen dat dan met superveel liefde wordt uitgeserveerd door collega’s van Bzzzonder Leven die daar hun dagbestedingsplek hebben gevonden. Daar bereiden we ook met de kinderen van de bso lekkere mmmaaltjes zodat iedereen die ‘s avonds zijn/haar kroost ophaalt gezellig mee kan eten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de danszaal waar we met de kinderen van het kdv en de bso veelvuldig gebruik van maken! En dan is er nog de Muziekschool Amersfoort die er muzieklessen geeft, ook tijdens de opvang! Oh en naast ons ligt ook het Zwembad Vathorst, kinderen kunnen dus ook tijdens de opvang hun zwemdiomploma’s halen. En nu houden we op hoor. Je merkt al wel, een bijzondere en bruisende plek waar iedereen welkom is. Met en zonder zorgvraag, zoals op al onze locaties!

De functie-eisen

Het bla bla bla-stukje over functie-eisen houden we ook lekker kort. Ja een MBO-diploma op minimaal MBO-niveau 3 is natuurlijk belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken), en dat je dol bent op kinderen, en ze moeiteloos weet te betrekken en het gevoel te geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn is ook belangrijk. Maar dat weet je allemaal wel. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Solliciteren? Gewoon even onderstaand formuliertje invullen.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.