Project omschrijving

Werken wanneer het jou uikomt…

Je geeft gewoon iedere week je beschikbaarheid door

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Werken wanneer het jou uitkomt

Je kunt allerlei redenen hebben om parttime of een ‘beetjetime’ te willen werken. Werken naast je studie, naast je gezin, naast je andere baan of gewoon omdat je het leuk vindt. Het kan ook zijn dat je de ene week niet of minder uren beschikbaar bent dan de andere week. Dat is best lastig te combineren met een job. Maar dan hebben we dus goed nieuws voor je! In onze flexpool is dat namelijk geen enkel probleem; kan en mag allemaal!

Hoe werkt dat dan?

Als flexer word je ingedeeld in een regio naar keuze. Wil je bijvoorbeeld in Amersfoort Vathorst aan de slag, dan plannen we je alleen in op Vathorstlocaties. Ons streven is, om je op maximaal drie verschillende locaties te laten invallen, zodat je wat meer feeling krijgt met de korven waar je aan de slag gaat. Dus stel, een collega dient een verlofaanvraag in of is een dag afwezig op een moment dat jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn, dan planen we jou in om in te vallen! Het fijne voor ons is dat we een vaste topper als jij hebben om op terug te vallen en het fijne voor jou is dat je een superleuke baan hebt waarin je gewoon kunt werken wanneer je wilt! Ook als je beschikbaarheid per week wisselt. Het is niet zo dat we kunnen garanderen dat je op jouw beschikbare uren kun werken, maar de kans is wel heel groot.

De functie

Op het kdv zorg je voor de juiste mix van uitdaging bieden, spelen en rust. Op de bso zorg je voor leuke activiteiten waar zowel de kinderen als jij blij van worden. Ben jij heel erg sportief aangelegd, dan zal je het liefst sportieve activiteiten aanbieden. Ben je gek op spelletjes (binnen of buiten) dan is dat hetgeen je vol enthousiasme met de kinderen onderneemt. Doe waar je goed in bent en blij van wordt, want juist dan zal jouw enthousiasme aanstekelijk werken en wordt er écht plezier gemaakt!

Onze locaties

Al onze locaties zijn sfeervol, huiselijk en elke plek heeft zijn eigen kenmerken. Het kinderbelevingscentrum in Vathorst heeft bijvoorbeeld een eigen kookstudio, maar ook een boomhut, ballenbak en beschikking over de voetbalvelden. Locatie Aan de Bosrand in Ede is (zoals de naam al doet vermoeden) pal naast het bos gesitueerd! Amersfoort Vermeerkwartier zit zelfs op een voetbalvereniging! Dat betekent niet alleen voetballen, maar ook estafettes, trefbal of noem maar op. Ruimte zat. Even geen zin in sporten, dan zit het Randenbroekerpark op een steenworp afstand. Iedere locatie heeft zo haar eigen charme en sfeer en bijna al onze locaties zijn prima met het openbaar vervoer te bereiken!

Opleiding

Je kunt als flexer voor het kdv aan de slag, voor de bso of voor beide! Even afhankelijk van je opleiding en je wensen. Om op het kdv aan de slag te kunnen, ben je in het bezit van een relevant MBO-diploma op niveau 3 of 4, bijvoorbeeld richting pedagogisch medewerker, onderwijs assistent of sport & bewegen. Op de bso kun je met deze diploma’s ook terecht, maar ook als je bijvoorbeeld nog studerende bent aan het HBO en geen kwalificerend MBO-diploma hebt. Je hebt dan een schriftelijk bewijs nodig dat je minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding hebt behaald en ook een schriftelijk bewijs dat je bent toegelaten tot het laatste studiejaar van de opleiding. Hier lees je met welke diploma’s je allemaal in de kinderopvang kunt werken: www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/pedagogisch-medewerker.

.

Vragen of reageren?

Nu ben je razend-enthousiast geworden en wil je dolgraag kennismaken! Dat kan door ons te verpletteren met een originele motivatiebrief waarin je vertelt wat jou uniek maakt. Je mag het samen met je cv. mailen naar solliciteren@bzzzonder.nl/ t.a.v. Iris Voortman. We horen graag van je!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.