Project omschrijving

Een vaste locatie, vaste uren maar op verschillende groepen!

Minimaal 14 uur per week bij Bzzzonder Aan de Bosrand in Ede

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

Waar word jij b(l)ij van?

Van kinderen en het ondernemen van allerlei leuks met hen? Van afwisseling aan de ene kant en de zekerheid van vaste uren aan de andere kant? Dan kan deze leuke baan zomaar iets voor jou zijn!

In deze functie ga je aan de slag op het kdv en op de bso. Je weet als echte aanpakker waar je eigen kracht ligt en durft de krachten van een ander ook te benutten. Samen staan we sterk! Je houdt van afwisseling! Van de dynamiek die ontstaat tussen de verschillende leeftijden van de kinderen? Want dat is namelijk hetgeen je in deze functie kunt verwachten. Het ene moment geef je één van onze allerjongste wereldburgertjes een fles, het andere moment lig je dubbelgevouwen op de grond om zakdoekje te leggen met de peuters en de dag erna voetbal je er op los met onze tieners.

Onze baby’s volgen hun eigen ritme in een rustige omgeving en de dreumesjes en peuters gaan steeds iets meer op ontdekkingstocht. Het aanbod van speelgoed is dan ook gericht op ontdekken. Zintuigen als voelen, zien en horen staan hierbij centraal. Op ontdekking gaan hoeft niet alleen binnen, maar juist ook buiten. Je zorgt voor de juiste mix van uitdaging, spelen en rust. Naast alle leuke dingen die je met de kinderen onderneemt, houd je je ook bezig met hun ontwikkeling. Je kijkt welke prikkels een kind nodig heeft om tot ontwikkeling te komen en je creëert een omgeving waarin de kinderen zich thuis, prettig, veilig en gezien voelen. Want dát is natuurlijk het allerbelangrijkst!

Je bent een spontane duizendpoot en staat de popelen om het team van Bzzzonder Aan de Bosrand te versterken.

Bzzzonder Aan de Bosrand

Bij Bzzzonder Aan de Bosrand bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.  In ons royale pand hebben de kinderen enorm veel speelruimte. Ook vertoeven we graag in onze tuin samen met de kipjes en de konijnen.  En naast ons pand? Wandelen we zó het bos in! We zijn héél (héél) ondernemend dus er ontstaan telkens nieuwe leukigheden. Zo komt er bijvoorbeeld een kapper aan huis en maken we samen met de kinderen mmmaaltjes die met de kinderen, hun broers en zussen en ouders gezellig samen opsmikkelen. We houden van leven in de brouwerij en gekkigheid maar zorgen ook voor rust en structuur.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (hier vind je een lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.