Project omschrijving

Lekker flexibel aan de slag op de vso en bso in Hoogeveen

Gemiddeld 20 uur per week op flexibele basis met uitzicht op vaste uren

Werken bij Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Van afwisseling en het werken met verschillende kinderen en collega’s? Lees dan nog even door!

In Hoogeveen kunnen we jouw hulp als flexer heel erg goed gebruiken.  Je wordt dan ingezet op het kdv, op de vso (voorschoolse opvang) én op de bso (buitenschoolse opvang)! Op het kdv geef je de baby’s flesjes, lees je voor, doe je aan zakdoekje leggen, ga je het bos in om in plassen te stampen en knutsel je er flink op los! Op de bso vang je de kinderen na schooltijd op en zorg je ervoor dat ze een fijne middag beleven. Ben jij een type dat het liefst de hele dag buiten vertoeft met de kinderen, dan vertoef je de hele dag buiten met de kinderen. Ben je meer iemand die graag creatieve workshops organiseert, dan doe je dat! We hebben een heel veelzijdig team waardoor ieder kan doen waar hij/zij goed in is. En op die manier bieden we de kinderen veel afwisseling en keuze! En dan kun je ook nog aan de slag op onze vso. Je vangt de kinderen dan voor school op en maakt daar een gezellig moment van. Even kletsen, spelletje doen, tekenen of een boekje lezen. Het ene kind (de vroege vogel) zal meer behoefte hebben een activiteit dan het andere kind (de niet zo vroege vogel). Je brengt de kinderen vervolgens naar school en zorgt er natuurlijk voor dat ze op tijd in de klas verschijnen.

Gemiddeld genomen kun je twintig uur per week aan de slag! We zijn een groeiende organisatie dus er er zeker zicht op vaste uren in de toekomst.

Bzzzonder Hoogeveen

Bzzzonder Hoogeveen
De locatie is gevestigd op een bedrijventerrein. Op een bedrijventerrein? Ja echt! En het is me toch een fijne stek! Volop groen, een grote tuin en de sfeer is er supergezellig. We bieden er zowel kdv als bso.

Bzzzonder Hoogeveen Zuid
In Hoogeveen Zuid bieden we naast bso sinds kort ook Peuterbelevinsschool. Zo kunnen de peuters na hun peutercarrière zo doorstromen naar de volgende stap: de basisschool! Een bruisend plek op Het Koraal. De locatie biedt tal van mogelijkheden: ren-je-rot-tikkertje in de gymzaal, knikkeren en bokjespringen op het schoolplein of gewoon lekker even chillen met een boekje op de groep!

De functie-eisen

Omdat we persoonlijkheid en passie belangrijker vinden dan een perfect profiel houden we dit stukje lekker kort. Ja, een MBO-diploma op minimaal MBO-niveau 3 is natuurlijk belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken), en dat je dol bent op kinderen, en ze moeiteloos weet te betrekken en het gevoel te geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn is ook belangrijk. Maar dat weet je allemaal wel. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch

Wil je op een laagdrempeliger manier kennismaken? Dat kan door naar Bzzzorreliteren te komen!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.