Project omschrijving

Flex Pedagogisch Medewerker kdv en bso Amersfoort Zuid

Voor minimaal 10 uur per week (meer is fijn)

Werken bij Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van zorgen, activiteiten bedenken?  Denken in mogelijkheden en vind je het fijn om kinderen een toffe tijd te bezorgen? Zie jij wat een kind nodig heeft, kun je troosten als de best? Tover jij graag blije gezichten? Ben je dol op groen? Hou je van een balletje trappen of word je juist gelukkig van voorlezen? Hou je van werken op de groep, maar wil je het liefst een kijkje in de keuken van meerdere locaties en groepen?

In de functie van Flex Pedagogisch Medewerker ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de kinderen op je groep. Dat kan een bso-groep of een kdv-groep zijn. Dat ligt er maar net aan de behoefte. Juist doordat je flexer bent zorg je voor een frisse kijk op een opvangdag. Daarnaast leer je enorm veel mensen kennen en kunt op deze manier Bzzzonder goed kennen.

Lees je dit nou en is de jas niet helemaal passend, bijvoorbeeld het aantal uren, maar word je van het overgrote gedeelte wel blij? Reageer dan, want we denken graag in mogelijkheden 😉

Bzzzonder Vermeerkwartier en Dorrestein

Misschien heb je hier al weleens aan de voetballijn gestaan? Dat kan, want locatie Vermeerkwartier is gelegen op het terrein van voetbalvereniging CJVV. En dat biedt ontzettend veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. Voetbal, estafette, rondjes rennen, maar ook hutten bouwen of een tof parcourtje. Om over het uitzicht maar te zwijgen. Want als jij  iets verder kijkt dan alleen het scherm van je laptop, zie je de boomtoppen van het Randenbroekerpark en kan het zo maar zijn dat je oog in oog staat met een eekhoorn. Bij Bzzzonder Vermeerkwartier bieden we voor de 0-4 jarigen opvang aan in een verticale groep. De bso is groter, daar zijn drie bso-groepen. Bzzzonder Dorrestein is alleen een bso. Stel je even een grote ruimte voor. Een grote ruimte maar wel met heel veel knusse en fijne hoekjes. Je zou kunnen denken aan de aula van een school, maar daarmee doe je deze locatie echt veel te kort. Want hoewel dit ook de aula is van de Kingmaschool is het bovenal een hele toffe, hippe ruimte die ervoor zorgt dat kinderen aan tafel hun verhaal kunnen doen, maar zich ook terug kunnen trekken, een spelletje kunnen spelen of iets anders leuks. Dat leuks bedenk jij natuurlijk, samen met je collega’s.

Werken bij Bzzzonder betekent werken aan je ontwikkeling. Doordat er ook kinderen met een extra zorgvraag worden opgevangen, wordt er een beroep gedaan op je vaardigheden. Dat doe je niet alleen, maar samen met de locatieverantwoordelijke zorg. Daarnaast mag je je blijven ontwikkelen door het volgen van interne workshops. EHBO wordt jaarlijks aangeboden en tijdens het jaarlijkse Bzzzonder Festival staan studie, ontspanning en ontmoeting op het programma. Ook is er een talentenpoule voor mensen met talent op het gebied van pedagogiek of leidinggeven. Kortom: we investeren in je!

De functie-eisen

Omdat we persoonlijkheid en passie belangrijker vinden dan een perfect profiel houden we dit stukje lekker kort. Ja, een MBO-diploma op minimaal MBO-niveau 3 is natuurlijk belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken), en dat je dol bent op kinderen, en ze moeiteloos weet te betrekken en het gevoel te geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn is ook belangrijk. Maar dat weet je allemaal wel. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch

Wil je op een laagdrempeliger manier kennismaken? Dat kan door naar Bzzzorreliteren te komen!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.