Project omschrijving

Van alles wat in Amersfoort Zuid

Minimaal drie dagen per week

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Weet je waarom het zo leuk is om te flexen bij Bzzzonder? Omdat we superveel leuke locaties hebben waar je dan jouw talent tentoon mag spreiden. Op de ene locatie heb je een dans/gymzaal met spiegelwand ter beschikking waar je er flink op los mag bewegen, een andere locatie heeft een voetbalveld voor de deur waar je met shirt over je hoofd overheen rent om een gescoord doelpunt te vieren en weer een andere Bzzzonderstek zit aan de rand van het bos waar je… nou ja vul maar in. Jij bent de expert.

Op deze manier kun je overal sfeer proeven  Je ontdekt vanzelf welke stek het best bij jou past en waar je op den duur misschien een vast plekje wilt hebben. Misschien.. want het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het leuker vindt om als flexer te blijven werken!

Als flexer ben je vinden op verschillende bso’s en kdv’s. Die afwisseling vind jij natuurlijk juist leuk. Je krijgt alle ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Bzzzonder Amersfoort Zuid

Bzzzonder Dorrestein
is gevestigd in de Kingmaschool in Amersfoort. Net als op al onze bso’ staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving, het pand en samengewerkt wordt met Bzzzonder Vermeerkwartier. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in het Randenbroekerpark, de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Bzzzonder Vermeerkwartier
Waar kun je eekhoorns bestuderen vanaf je groep? Of met je neus tegen het raam samen met de kinderen naar de eendjes kijken? Dat kan bij Bzzzonder Vermeerkwartier! Wij zijn gevestigd op het terrein van de voetbalvelden van CJVV en hebben uitzicht op het Randenbroekerpark. De directe omgeving nodigt je dus van harte uit om er met de kinderen opuit te trekken. Op deze locatie bieden we naast kdv ook Peuterbelevingsschool en bso.

Bzzzonder Parkhuis
Misschien wel de mooiste locatie van Bzzzonder. Een plek waar je niet omheen kunt. Dat heeft allereerst te maken met de hele grote toren. Een overblijfsel uit de tijd dat het pand nog dienst deed als ketelhuis van het oude ziekenhuis van Amersfoort. Maar je kunt ook niet om deze plek heen omdat het erg groen is. Niet een beetje maar heel, heel erg! Als je hier wilt werken, dan moet je daarvan houden. Vies worden, slootje springen, kikkers vangen, hutten bouwen, moddertaart bakken. Groen is het sleutelwoord van deze locatie. Maar ook als je geen groentje bent maar wat meer ervaring hebt, ben je meer dan welkom!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden. Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (bekijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang kunt werken). Je hebt een groot pedagogisch hart met veel ruimte voor bijvoorbeeld kinderen die moeite hebben met het omgaan met stress en emoties. Je zorgt voor een omgeving waarin kinderen zich veilig voelen en succeservaringen op kunnen doen. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Zou jij je graag bezig houden met het ondersteunen van kinderen met een zorgvraag, het vastleggen van deze ondersteuning en het aansluiten bij de behoefte van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen of reageren?

Enthousiast en graag solliciteren? Dan kun je hier je cv, gegevens en motivatie voor ons achterlaten.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.