Project omschrijving

Twaalf uur per week zorg jij voor BIJdrijvigheid op bso Bzzzonder Enka!

Wil je meer uren werken? Dan val je gewoon in op de bso van Bzzzonder Aan de Bosrand.

Bzzzonderblablabla

Wie wij zijn, wat we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

 

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Van kinderen, leuke dingen verzinnen en lol maken? Dan ben je aan het juiste adres!

Op de bso organiseren we workshops voor de kinderen, waarbij we gebruik maken van het gebouw en de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in de sloot of de sterren van de hemel zingen op het podium. Het kan en mag allemaal!Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan waar jouw interesses liggen en wat jouw talenten zijn. We zullen nooit van je verwachten dat je knutselfrutselworkshop organiseert terwijl jij juist een kei bent in sportworkshops! Wat jouw talenten ook zijn; het is altijd mogelijk om ze in een workshopvorm te gieten. Helemaal op je eigen manier zodat het volledig bij je past en je er zelf ook veel plezier aan beleeft.

Maandag, dinsdag, donderdag zijn onze drukste dagen maar ook als je op andere dagen beschikbaar bent maak je ons heel blij! Eventueel zijn de uren nog uit te breiden met invaluren bij Bzzzonder Aan de Bosrand (ook in Ede). En ben je een vroege vogel? Dan kun je ook aan de slag op onze voorschoolse opvang! meer dan genoeg mogelijkheden dus.

Bzzzonder in Ede

Bij Bzzzonder Aan de Bosrand bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.  In ons royale pand hebben de kinderen enorm veel speelruimte. Ook vertoeven we graag in onze tuin samen met de kipjes en de konijnen.  En naast ons pand? Wandelen we zó het bos in! We zijn héél héél héél ondernemend dus er ontstaan telkens nieuwe leukigheden. Zo komt er bijvoorbeeld een kapper aan huis en maken we samen met de kinderen mmmaaltjes die met de kinderen, hun broers en zussen en ouders gezellig samen opsmikkelen. We houden van leven in de brouwerij en gekkigheid maar zorgen ook voor rust en structuur. In Ede hebben we ook een tweede locatie: Bzzzonder Enka. Wat een toffe, industriële plek! Op de bso, waar we buren zijn van de Oranje Nassauschool, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in de sloot, de steren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Kan en mag allemaal! In 2020 verhuist de bso mee naar het Kantinegebouw. Daar is ook voldoende ruimte voor een kinderdagverblijf.

Functie-eisen

Het bla bla bla-stukje over functie-eisen houden we ook lekker kort. Ja een MBO-diploma op minimaal MBO-niveau 3 is natuurlijk belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op kdv en/of bso mag werken), en dat je dol bent op kinderen, en ze moeiteloos weet te betrekken en het gevoel te geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn is ook belangrijk. Maar dat weet je allemaal wel. En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Reageren?

Nu ben je razend-enthousiast geworden en wil je dolgraag kennismaken! Dat kan door ons te verpletteren met een originele motivatiebrief waarin je vertelt wat jou uniek maakt. Je mag het samen met je cv. mailen naar solliciteren@bzzzonder.nl t.a.v. Djoedie Beenen. Benoem ook maar even op welke dagen je beschikbaar bent, dat is ook handig. Horen we snel van je?

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.