Project omschrijving

Ook in Zeist gaan gaan we buitenschoolse opvang bieden!

Maandag,- dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 18.30 uur

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van allerlei leuks met kinderen? Allerlei leuks dat je zelf verzint en in workshopvorm giet? Lees nog even door.

We openen namelijk op 31 augustus een nieuwe bso-locatie in Zeist. Althans: voor ons nieuw. Het gaat om een bestaande bso die we over gaan nemen. Je kunt op deze nieuwe stek drie middagen per week (maandag, dinsdag en donderdag) van 15.00 tot 18.30 uur aan de slag. Jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat deze locatie Bzzzonder wordt en dat de overname voor de kinderen soepel verloopt. Het is belangrijk dat je je in eerste instantie richt op het leren kennen van de kinderen, zodat ze zich helemaal thuis en veilig voelen bij jou op de groep. Je zorgt voor een fijne, gemoedelijke sfeer en zal gaandeweg ontdekken waar de behoeften van de kinderen precies liggen. Daar stem je vervolgens jouw workshopaanbod op af. Natuurlijk bied je niet alleen aan waar de kinderen om vragen, want juist het verrassende effect van nieuwe dingen proberen is zo enorm leuk en leerzaam. Je kunt jouw unieke talent volledig inzetten. Of dat nu op sportief, creatief of muzikaal vlak is: alles kan en alles mag! Zolang je er maar voor zorgt dat plezier voorop staat! Verder heb je natuurlijk veel contact met ouders wanneer zij hun kroost ophalen en leg je contact met de leerkrachten zodat je tot een fijne samenwerking met school kunt komen.

Op dit moment vindt de buitenschoolse opvang plaats in schoolweken. Dat betekent dat je in vakantieweken op andere locaties van Bzzzonder aan de slag kunt. Zo leer je Bzzzonder nog beter kennen! Het kan natuurlijk zo zijn dat we in de toekomst in Zeist ook in vakantieweken opvang gaan, naarmate onze openingsdatum nadert, zal daar mee over bekend worden.

Bzzzonder in Zeist

Per 31 augustus nemen we een bestaande bso over op de Rehobothschool in Zeist. Dit een reformatorische basisschool. Deze locatie zal echter van tijdelijke aard zijn. We gaan namelijk een Bzzzonderlocatie openen in Bosch en Duin (op zo’n tweeëneenhalve kilometer afstand). Een mooie stek midden in het groen waar ook een zorginstelling voor ouderen is gevestigd.  Zodra we hier onze deuren openen, zal de bso ook naar deze plek verhuizen. Hoe fijn om daar straks jong en oud(er) samen te brengen om van elkaar te leren en te genieten. Midden in de natuur! We zien het al helemaal voor ons hoe onze kinderen met de ouderen optrekken in de natuurtuin. Samen babbelen, een puzzel maken, een spelletje spelen of gewoon simpelweg opbloeien in elkaar aanwezigheid.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch

Wil je op een laagdrempeliger manier kennismaken? Dat kan door naar Bzzzorreliteren te komen!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.