Project omschrijving

Wat is jouw superkracht? Kinderen aan het lachen maken? Nieuwe spelletjes verzinnen? We zijn benieuwd…

Iedere maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag op avontuur met onze bso-kinderen

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van reuring om je heen? Van een plek die barst van de gezelligheid en de mogelijkheden? Zo’n plek is de Wijkboerderij namelijk. In het pand zijn allerlei partijen gehuisvest, die elkaar graag opzoeken en die samen zorgen voor veel leven in de brouwerij. Midden in de wijk Nieuwland!

De kinderen in de basisschoolleeftijd hebben hun eigen plekje in de nok van de boerderij. Op de groep vormt de grote houten tafel het middelpunt. Kinderen op de bso vertellen je over hun schoolavonturen en aan welke workshop ze straks gaan deelnemen. Jouw hoofddoel is om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Je hebt oog en aandacht voor ze. Indien nodig geef je een kind net even dat stukje extra aandacht dat het op dat moment nodig heeft.

Dus, zit je bomvol leuke ideeën en kan je niet wachten om ze in een leerzame activiteit te gieten zodat je kinderen van Bzzzonder niet alleen aan het lachen maakt maar ook al doende nieuwe dingen leert? Dan kan dit best eens dé baan voor jou zijn! Je mag helemaal vanuit jouw eigen talent werken. Dus ben jij super creatief op knutselvlak, dan zal je op dat vlak alles uit de kast mogen halen. Ben je juist meer muzikaal of heel sportief: dat is jouw talent en daar mag je mee aan de slag. Misschien heb je aanleg voor toneel of andere creatieve uitspattingen? Wij kijken er naar uit!  Daarnaast biedt de omgeving alle gelegenheid om met de kinderen op avontuur te gaan. Je krijgt volop ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Bzzzonder Nieuwland

Middenin de wijk Nieuwland staat een eeuwenoude, schitterende boerderij: De Wijkboerderij.  Hier bieden we sinds juni van dit jaar kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Twee horizontale kinderdagverblijfgroepen en een bso zorgen ervoor dat je hier van piepjong tot bijna puber opgevangen wordt. De kinderen in de basisschoolleeftijd hebben hun eigen plekje in de nok van de boerderij. Op beide groepen vormt de grote houten tafel het middelpunt. Hier krijgen baby’s hun eerste groentehapje, zing je samen met de kinderen uit volle borst mee met ‘ Olifantje in het bos’ en de kinderen op de bso vertellen je over hun schoolavonturen en aan welke workshop ze straks gaan deelnemen. Kindercentrum Bzzzonder is een huisgenoot in Wijkboerderij Nieuwland. Dit is een multifunctioneel pand waar ook een thuiszorgorganisatie, horeca en een huiskamer voor ouderen een plekje hebben. Dat biedt veel mogelijkheden en daar gaan we ook zeker gebruik van maken.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch

Wil je op een laagdrempeliger manier kennismaken? Dat kan door naar Bzzzorreliteren te komen!

Solliciteren

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.