Project omschrijving

Je studeert en zoekt daarnaast een superleuke BIJbaan in Ede?

Een, twee of drie vaste middagen in de week. It’s up to you!

Kindercentrum Bzzzonder

Wie wij zijn, want we doen, waarom we doen wat we doen zoals we dat doen, dat weet je natuurlijk allemaal al! Want dat heb je op de homepage van onze website net gelezen! Dit stukje skippen we dus gewoon even. Door naar de vacature!

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Locatie

Weet je waarom het zo leuk is om te werken bij ons Ede? Op diverse locaties bieden wij opvang waarbij iedere locatie toch weer anders is. Alle kans om jouw talenten tentoon te spreiden en de theorie van je studie in praktijk te brengen. Onze locatie Aan de Bosrand zit aan het randje van (je raadt het al) het bos. Als dat je achtertuin is, kun je je voorstellen dat we daar vaak te vinden zijn. Maar ook in de bso-tuin, of in het veelzijdige pand.
Onze locatie Enka is wat kleiner, maar niet voor lang. We zitten in het oude poortgebouw, maar vertrekken over een tijdje naar het oude kantinegebouw van de Enka-fabriek. Een topplek!

De functie

Op onze bso’s staat het doen van workshops en leuke activiteiten centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving, het pand en van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan spelen in een van de vele speeltuinen en bosrijke plekken in de buurt, een spellencircuit op het plein of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!
Zit je bomvol leuke ideeën en je kan niet wachten om ze in een leerzame activiteit te gieten zodat je de kinderen van Bzzzonder niet alleen aan het lachen maakt maar ook al doende nieuwe dingen leert. Dat kan van alles zijn, net waar jouw talent ligt. Als jij super sportief bent, verwachten we geen creatieve hutselfrutselhoogstandjes van je maar weet je vast iets super sportiefs te bedenken. Als jij een masterchef bent dan verzin je kook- en/of bakworkshops waar je je vingers bij aflikt en verwachten we geen punnikworkshop uit jouw koker. Je krijgt alle ruimte voor inbreng en zelfstandigheid met als keiharde eis: dat je er plezier in hebt!

Het leuke van werken bij Bzzzonder is dat er volop mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen. Als je nu studeert, is dit de ideale manier om te starten bij een organisatie waar jij straks misschien doorgroeit naar een andere functie, of waar je je nog verder kunt ontwikkelen!

De functie-eisen

Om als student bij ons aan de slag te kunnen moet je in het bezit zijn van een MBO diploma (niv. 3/4) in o.a. de volgende richtingen: pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of bijv. sport en bewegen. En als HBO’er (zonder een kwalificerende MBO-diploma) moet je 75% van je studie hebben afgerond (180 studiepunten) en/of een studie volgen in de richting Social Work (profiel jeugd of sociaal pedagoog), PABO, Sport en Bewegen, (ecologische) Pedagogiek of Creatieve therapie. Via deze link kom je op de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken.  www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/pedagogisch-medewerker.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je dol bent op kinderen, ze moeiteloos bij alles weet te betrekken en ze het gevoel kunt geven dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn.

Vragen of reageren?

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.