Project omschrijving

Weet jij wat kinderen van 6-7 jaar bezighoudt?

Drie, vier of vijf middagen per week.

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Van kinderen in het algemeen omdat je ze gewoon de leukste, liefste, meest eerlijke en grappige wezens op aarde vindt? Van het geven van workshops die passen bij jouw unieke talent? Van lol maken, leuke dingen doen en kinderen op hun gemak stellen? Lees dan voor al even verder…

We zoeken namelijk een nieuwe collega voor de bso op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Je gaat werken op de groep met zes- en zevenjarige kinderen waarbij je de mogelijkheid hebt om in de ochtend te flexen op ons kinderdagverblijf (als je daarvoor gekwalificeerd bent).

Je werkdag begint meestal om 13.30 uur. Dan kom je met al je collega’s samen en bespreken jullie de middag die voor je ligt. Jullie splitsen vervolgens op om allemaal naar scholen te gaan om de kinderen op te halen. Eenmaal terug op de bso ga je eerste gezellig met de kinderen wat eten en drinken.  Terwijl de kinderen je over hun dag vertellen, heb jij mooi de tijd om de kinderen goed te observeren. Hoe zitten ze in hun vel, zijn ze moe of hebben ze juist veel energie en waar hebben ze behoefte aan? Als je vier jaar bent bijvoorbeeld, ben je al héél groot maar is een schooldag wel erg druk en intensief. Je speelt in op de behoeften van de kinderen. Hebben ze het nodig om even lekker uit te razen? Dan gaan jullie naar buiten, maar zie jij dat de kinderen gewoon even rustig willen chillen, dan doe je dat! Het allerbelangrijkste is, dat de kinderen zich bij Bzzzonder thuis voelen. Dat ze zich bij jou veilig voelen en volkomen zichzelf kunnen zijn.

Je organiseert ook workshops. Daarbij kun je jouw unieke talent inzetten! Misschien kun je een muziekinstrument bespelen en wil je muzikaal met de kinderen aan de slag. Of je bent heel goed in voetbal dus organiseer je een toernooi of leer je ze hooghouden. Misschien ben je megacreatief en tover je een leeg melkpak om tot een elektrische step… Wat het ook is waar je goed in bent, doe er wat mee! Samen met je collega’s zorg je er op deze manier voor dat de kinderen allerlei leuks aangeboden krijgen waar ze plezier aan beleven en van leren.

Bzzzonder De Vathorst

Bij Bzzzonder De Vathorst bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Bzzzonder De Vathorst is één van onze grootste locaties. Je vindt ons tegenover Ikea, naast de skatebaan. Het gebouw waar we onze opvang in aanbieden is Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Dat heet zo omdat er ook echt van alles te doen en te beleven is. Want naast onze opvang, hebben we er ook een kookstudio. Daar is iedereen uit de wijk van harte welkom om koffie te drinken en versgebakken lekkers te verorberen dat dan met superveel liefde wordt uitgeserveerd door collega’s van Bzzzonder Leven die daar hun dagbestedingsplek hebben gevonden. Daar bereiden we ook met de kinderen van de bso lekkere mmmaaltjes zodat iedereen die ‘s avonds zijn/haar kroost ophaalt gezellig mee kan eten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de danszaal waar we met de kinderen van het kdv en de bso veelvuldig gebruik van maken! En dan is er nog de Muziekschool Amersfoort die er muzieklessen geeft, ook tijdens de opvang! Oh en naast ons ligt ook het Zwembad Vathorst, kinderen kunnen dus ook tijdens de opvang hun zwemdiploma’s halen. En nu houden we op hoor. Je merkt al wel, een bijzondere en bruisende plek waar iedereen welkom is. Met en zonder zorgvraag, zoals op al onze locaties!

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk. Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch

Wil je op een laagdrempeliger manier kennismaken? Dat kan door naar Bzzzorreliteren te komen!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.