Project omschrijving

BIJstuurders gezocht voor de gezelligste ritjes ever

Op vrijwillige basis met een vrijwilligersvergoeding

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE
Download de vacature in PDF

Waar word jij b(l)ij van?

Van kinderen, autorijden en gezelligheid? Lees dan nog even verder.

Voor Kinderbelevingscentrum De Vathorst, voor Bzzzonder Hoogeveen en voor Bzzzonder Veller in Barneveld, kunnen we heel goed een helpende vleugel gebruiken. We komen soms namelijk vleugels te kort met het ophalen van kinderen op school om ze naar de bso te brengen.

  • Voor het kinderbelevingscentrum gaat om de maandag, dinsdag, donderdag en af en toe op vrijdag, rond de klok van twee en drie uur.
  • Voor Bzzzonder Hoogeveen kun je op woensdag- en vrijdagmiddag (13.45 uur) kinderen van school ophalen en op vrijdagochtend kun je om 08.00 uur op pad om kinderen van onze voorschoolse opvang naar school brengen.
  • Voor Bzzzonder Veller in Barneveld gaat het om de dinsdag- en donderdagmiddag rond de klok van twee/drie uur.

Van deze autoritjes maak je een dolgezellige boel! Zingen, moppen tappen, kletsen, neuriën, ik zie ik zie wat jij niet ziet, zwaaien naar andere verkeersdeelnemers, als het maar gezellig is. Natuurlijk ontvang je als dank een vrijwilligersvergoeding voor je hulp. En een heleboel blije kindergezichtjes!

Vragen of reageren?

Stel nu dat je je alleen beschikbaar wilt of kunt stellen op één of twee van bovengenoemde dagen, dan zijn we ook al heel b(l)ij! We horen graag van je.

Je mag dan een mailtje sturen naar solliciteren@bzzzonder.nl