Project omschrijving

36 uur per week in Amersfoort en Ede

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen en om te groeien.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Wie ben jij?

Je hebt een technische achtergrond en werkt graag zelfstandig maar ook voor een gezamenlijke klus draai jij je hand niet om. Je heb je twee rechter (of in geval van linkshandigheid: twee linker) handen en wil die heel graag uit de mouwen steken. Of het nu een kleine of een grote klus is, jij zorgt dat alle technische zaken tip top in orde zijn.

Ben je graag op pad om op onze locaties diverse klussen aan te pakken? Lees dan snel nog even door!

We zoeken een soort van alleskunner:
• Klussen en storingen oplossen in en rondom onze locaties
• Schilderen
• Projecten zoals bijvoorbeeld het verbouwen van een groepsruimte
• Gebouwgebonden klussen, zoals: vervangen van lampen, afstellen van deuren,  verhelpen van lekkages etc.
• Maken of repareren van houten meubels
• Kennis van elektra (nen3140), zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een stopcontact (afmonteren)

De functie-eisen

Je gaat één dag per week aan de slag voor onze locaties in Ede en op de andere dagen voor onze locaties in Amersfoort e.o.

Je hebt al wat jaren kluservaring en kan goed zelfstandig werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je durft jezelf te omschrijven als een vakman/ vrouw. Je werkt nauwkeurig en vlot hebt kennis van gereedschappen en een passie voor klussen. Bekend zijn met de regelgeving in de kinderopvang is een pre. Ben je dat niet, dan lijkt het je leuk om daar snel meer over te leren. Denken in mogelijkheden is (net als bij ons allemaal) jouw tweede natuur! Ook beschik je over je rijbewijs B en met voorkeur BE, je hebt VCA of bent bereid die te halen.

Wij bieden jou

Een afwisselende job met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je komt te werken in een tof team en de sfeer is gezellig, open en informeel.
Kom je ergens niet uit, dan bel je gewoon even met onze andere ‘BIJhendige alleskunner of met de ‘Coach Facilitair’. Samen vinden jullie een oplossing zodat je de klus kunt klaren. Vooral dat samengevoel is belangrijk bij Bzzzonder. We staan altijd voor elkaar klaar en weten dat we juist door elkaars hulp in te roepen tot de meest creatieve oplossingen komen!

Salaris in schaal 4 (max. € 2397,-) conform cao kinderopvang.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Dat kan door hieronder ons sollicitatieformulier in te vullen. Dankjewel alvast, we zien uit naar je sollicitatie.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc.
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.