Project omschrijving

Een vast plekje saai? Dan ga je gewoon op twee plekjes in de regio Nijkerk aan de slag; op ons kdv én op de bso!

We zijn hartstikke flexibel dus we overleggen samen gewoon welke uren het het gaan worden.

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van het ondernemen van allerlei leuks met kinderen? Allerlei leuks dat je zelf verzint en in een workshopvorm giet?
In deze functie ben je onze redder in nood en ga je zowel op één van onze kdv-groepen als op de bso aan de slag! Best of both worlds: aan de ene kant het liefdevol verzorgen van onze kleine eh jongere wereldburgers en aan de andere kant het doen van workshops met onze oh zo grote bso-kids! Op de bso vang je duskinderne op uit school en zorg je ervoor dat ze een superfijne dag beleven! Je biedt activiteiten aan die passen bij jou (zodat je er zelf ook veel plezier aan beleeft) en die natuurlijk passen bij de interesses van de kinderen. En dat kan van alles zijn! Op gebied van muziek, creativiteit, sport, spel, maakt allemaal niet uit. Voel je vrij en leef je uit! Een baan waarin je veel ervaring op kunt doen, zelfstandig aan de slag kan, in een gezellig team komt te werken en je een hele bups leuke kinderen om je heen hebt! Op dit moment kun je op alle locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen worden ingezet maar …. Bzzzonder is zó groeiende dat de kans dat we je vervolgens een vast plekje aan kunnen bieden, heel groot is!

Bzzzonder in Nijkerk en Nijkerkerveen

In Nijkerk hebben we meerder locaties die bijna allemaal gevestigd zijn in of nabij één van de basisscholen. Alle locaties zijn zo ingericht dat kinderen er naar hartenlust kunnen spelen, rusten en beleven. Een van deze locaties (’t Woud) heeft zelfs het stempel groene kinderopvang omdat daar echt de nadruk ligt op beleving in de natuur. Er is een moestuin en er zijn dieren die door de kinderen worden verzorgd.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Dat kan door hieronder ons sollicitatieformulier in te vullen. Dankjewel alvast, we zien uit naar je sollicitatie.

Ter info: interne kandidaten krijgen bij gebleken geschiktheid voorrang.