Project omschrijving

Aan de slag op de bso in Ede!

Of je nu één of twee of misschien wel veel meer middagen per week beschikbaar bent: we ontmoeten je graag!

Kindercentrum Bzzzonder

Om uit te leggen wat werken bij Bzzzonder inhoudt kun je het beste even deze filmpjes kijken. Word jij daar b(l)ij van? Lees dan vooral even verder. We werken  bij Bzzzonder vanuit drie kernwaarden. Dat is ons DNA. Dat is wie wij zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je ook welkom voelt. Dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, maar vooral een heel groot hart voor kinderen hebt.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

Heb je een vraag over deze vacature?
Stel hem gerust…

Waar word jij b(l)ij van?

Word jij b(l)ij van kinderen die de schoolleeftijd hebben? Lijkt het je meer dan leuk om hen uit school op te vangen, op hun gemak te stellen en leuke dingen met ze te ondernemen?

Met veel liefde en geduld bezorg je hen een fijne dag. De kinderen zijn leidend in jouw dagplanning. Je voelt vanzelf aan waar de behoefte ligt. Als ze net uit school komen, bied je een luisterend oor en vraag je door zodat ze helemaal hun verhaal kwijt kunnen. Daarna voel je goed aan of er meer behoefte is aan een georganiseerde activiteit of dat de kinderen juist even zelf willen spelen en de prikkels van de dag willen verwerken. Jouw kracht is het verzinnen van allerlei activiteiten: een spelletjesmarathon, een springtouwmassagroepssprong, speurtochten, hinkelhokken op stelten, knikkeren met je voeten, je kunt het zo gek niet bedenken of jij gaat ermee aan de slag! Een veelzijdige rol!

Bzzzonder Aan de Bosrand

Bzzzonder Aan de Bosrand bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.  In ons royale pand hebben de kinderen enorm veel speelruimte. Ook vertoeven we graag in onze tuin samen met de kipjes en de konijnen.  En naast ons pand? Wandelen we zó het bos in! We zijn héél héél héél ondernemend dus er ontstaan telkens nieuwe leukigheden. Zo komt er bijvoorbeeld een kapper aan huis en maken we samen met de kinderen mmmaaltjes die met de kinderen, hun broers en zussen en ouders gezellig samen opsmikkelen. We houden van leven in de brouwerij en gekkigheid maar zorgen ook voor rust en structuur.

De functie-eisen

Laten we voorop stellen dat we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste vinden.  Daarnaast is een MBO-diploma op (minimaal) niveau 3 is natuurlijk ook belangrijk (op onze vacaturepagina vind je een link naar de lijst met alle diploma’s waarmee je op bso mag werken). Je bent dol op kinderen en je weet ze moeiteloos te betrekken bij activiteiten. Je geeft geeft ze het gevoel dat ze belangrijk, uniek en bijzonder zijn . En of je nu juist starter bent op de arbeidsmarkt of dat je al bakken vol levens- en werkervaring hebt; bij ons ben je welkom! Als starter kom je misschien met frisse en vernieuwende ideeën waar we helemaal voor open staan. En als ervaren kracht breng je rust en veel kennis mee waar we heel blij mee zijn. Juist de combinatie van al die verschillende mensen zorgt ervoor dat kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons.

Vragen of reageren?

Enthousiast? Meer weten? Reageren? Graag! Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden. Dus nogmaals: als de jas niet helemaal past, reageer dan toch maar, kijken we samen of we wat aanpassingen kunnen doen zodat je toch aan de slag kunt.