De ondernemingsraad

Hoi!

Wij vormen samen de ondernemingsraad van Bzzzonder. Even in het kort (op volgorde zoals we op de foto te zien zijn);
Tamara is onze voorzitter, ze werkt bij Bzzzonder Dorrestein, voor de zaterdag- en logeeropvang van Bzzzonder Leven én ze is locatieverantwoordelijke Zorg. Chantal werkt als medewerker marketing en communicatie in het supportteam en Mariet is mega-ervaren en werkzaam in Ede. Onze krullenbol Joyce zet dagelijks het kdv van Bzzzonder De Vathorst op stelten en Manon werkt op het kdv van Bzzzonder Corlaer en is daarnaast ook één van onze interieur stylisten. Jennifer is de rust zelve in Hoogeveen en Evelien werkt op het kdv van Bzzzonder in Nieuwland.

Goed, nu je ons bij naam en locatie kent, praat het alweer een stuk makkelijker. We vinden het namelijk belangrijk dat je ons weet te vinden. Voor wat? Nou, voor van alles eigenlijk! Als ondernemingsraad hebben we nauw contact met het bestuur van Bzzzonder. Ze informeren ons over belangrijke ontwikkelingen, veranderingen en ook gewoon over hoe het met onze organisatie gaat. Wij mogen op onze beurt daarover meedenken, meebeslissen en advies uitbrengen. Het kan werkelijk over van alles gaan: openingstijden, arbeidsvoorwaarden, functie-inhoud, uitbreiding van het aantal locaties, kledingvoorschriften, communicatie en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Stel dat jij een vraag, opmerking of verbetersuggestie hebt over hoe iets binnen Bzzzonder georganiseerd is, dan kan je die dus bij ons neerleggen! Vaak kan je ook gewoon bij je coach of assistent coach terecht, maar soms wil je een stapje verder. Ook als je twijfelt of je het aan ons voor kunt leggen; gewoon doen! Normaal gesproken geldt vaak de regel ‘bij twijfel niet doen’, in ons geval dus wel doen. We kijken er gewoon naar en kunnen dan inschatten of je beter bij je coach terecht kunt of dat wij het als ondernemingsraad aan het bestuur voorleggen.

Je kunt ons bereiken op het volgende mailadres: or@bzzzonder.nl of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Hartelijke groeten,
Tamara, Chantal, Mariet, Joyce, Manon, Jennifer en Evelien

Contactformulier ondernemingsraad

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.