Kennismaken met Karin

Hoi!

Mijn naam is Karin. En ik mag mezelf directeur van Kindercentrum Bzzzonder en Bzzzonder Leven noemen. Mensen die mij kennen weet ik dat ik de term directeur niet graag in de mond neem. Het schept zo’n afstand terwijl ik liever dichtbij kom. Liever ben ik gewoon Karin. En het liefste zou ik met iedereen die bij Bzzzonder wil komen werken een kop koffie willen drinken. Gewoon even kennismaken en meer vertellen over Bzzzonder. Dan wil ik graag van je weten wat jouw drijfveer is in je leven. Waar jij ’s ochtends je bed voor uitkomt en waarvan jouw ogen gaan stralen. En dan vertel ik wat mijn drijfveer is om bij Bzzzonder te werken. Mijn ogen gaan stralen van de dingen die ik meemaak op mijn werk. Dat zit hem in de kleine dingen: Een bakfiets vol kinderen die waterbeestjes gaan zoeken. Een peuter die een piepklein huppeltje maakt, omdat ze het zo fijn vindt dat ze de juf mag helpen. Van de rijen zandtaartjes die in de zandbak gebakken worden. De honderden potjes tafelvoetbal die in de gang bij mijn kantoor gespeeld worden. Ik word blij van collega’s die klaarstaan voor kinderen, maar ook voor elkaar. Van een filmpje wat ik toegestuurd krijg, waar ik collega Chantal zie worstelen in de rolstoel omdat ze wilde ervaren wat mijn andere collega in de rolstoel elke dag door moet maken.
Mijn ogen gaan stralen van mijn collega, die elke maandag en donderdag een bakkie koffie voor me maakt. Zij heeft, zoals de maatschappij dat noemt, een afstand tot de arbeidsmarkt en is blij met haar plekje bij Bzzzonder. Mijn ogen stralen als ik vertel dat we het samen doen. Bzzzonder maken we samen, kleuren we samen. Bzzzonder is samen.
Als je bij Bzzzonder komt werken drinken we ook samen een keertje koffie (of thee) en hoop ik te zien waarvan jouw ogen gaan stralen.
Tot ziens!

Lieve groet,
Karin Jansen.