Hoi!

Wij zijn Djoedie, Jantine en Iris. Als je bij Bzzzonder wilt werken krijg je met ons te maken. Telefonisch, in een persoonlijk gesprek, tijdens Bzzzorreliteren of per mail beantwoorden wij al je vragen. En omdat wij binnen no-time vaak van alles over jou weten is het wel zo netjes als je een beetje meer over ons weet. Zo gaat Iris dit jaar trouwen en een huis kopen (2019 wordt haar jaar!). Is Djoedie sportief, moeder van drie tienermeiden en reist graag af naar Friesland omdat dat haar thuishaven is, maar ook om daar te genieten van haar gezin, hond, het water en het goede leven. Jantine is een oude rot bij Bzzzonder (nou ja, qua werkverleden, ze is verder nog piepjong). Jantine was één van de eerste werknemers en zij heeft Bzzzonder groter zien worden, evenals haar gezin (inmiddels heeft ze vier kinderen). Jantine houdt vooral van gezelligheid, haar interieur en, hoe kan het ook anders, haar gezin.

Wil je meer weten over werken bij Bzzzonder, de trouwjurk van Iris, de leeftijd van Jantine of de hond van Djoedie? Neem dan gerust even contact op!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.