Hoi!

Wij zijn Iris, Jantine en Anneleen. Als je bij Bzzzonder wilt werken krijg je met ons te maken. Telefonisch, in een persoonlijk gesprek, tijdens Bzzzorreliteren of per mail beantwoorden wij al je vragen. En omdat wij binnen no-time vaak van alles over jou weten is het wel zo netjes als je een beetje meer over ons weet.  Zo is Iris net getrouwd en heeft ze een gezellig huis op de kop kunnen tikken. Is Anneleen jong, sportief, net afgestudeerd en meteen al bij ons in vaste dienst! En is Jantine is een oude rot bij Bzzzonder (nou ja, qua werkverleden, ze is verder nog piepjong). Jantine was één van de eerste werknemers en zij heeft Bzzzonder groter zien worden, evenals haar gezin (inmiddels heeft ze vier kinderen). Jantine houdt vooral van gezelligheid, haar interieur en, hoe kan het ook anders, haar gezin.

Wil je meer weten over werken bij Bzzzonder, de trouwjurk van Iris, de leeftijd van Jantine of het sportieve talent van Anneleen? Neem dan gerust even contact op!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.