BzzzonderFit

Onze drie pijlers
BzzzonderFit hebben we in het leven geroepen om jou als Bzzzondermedewerker te helpen om in balans te zijn, te komen of te blijven. Binnen BzzzonderFit hebben we een drietal pijlers waar we op ons richten:

Voeding
BIJweging
Mentaal Fit

Volgens ons zijn dit de bouwstenen die je nodig hebt om fit en in balans te zijn. We willen je graag inspireren om op deze vlakken goed voor jezelf te zorgen. Door op social media tips met je te delen, door je de mogelijkheid te bieden om met collega’s te sporten of aan evenementen deel te nemen en willen ons best gaan doen om groepskorting te regelen op producten die BIJdragen aan een gezonde lifestyle. Oh en als het goed is, is Dylan van van Choose your diet inmiddels bij een teamvergadering aangeschoven om je advies te geven hoe je op de werkvloer goed voor je zelf kunt zorgen.

Mini-enquete
Er is nog niet op iedere locatie een BzzzonderFit-initiatief en dat willen we juist wel graag. Dus hebben we één prangende vraag aan jou: op welke wijze wil jij graag BzzzonderFit worden met jouw locatie? Wil je met elkaar sporten, wekelijks gezonde soepen maken voor de lunch, na werktijd een half uurtje met een  mindfullness coach aan de slag… we staan overal voor open en horen graag wat we voor jouw team kunnen betekenen. Zou je daarom die ene prangende vraag hiernaast willen beantwoorden? Dank!

Wat is jouw BzzzonderFit-idee?

Mijn BzzzonderFit-idee

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Het verhaal van Bzzzonder

Michiel van Rennes, vader van vijf kinderen, noemt dit het leven van zijn droom en vertelt:
In deze maatschappij wordt gezegd dat twee van mijn kinderen een beperking hebben. Dat zie ik zelf niet zo. In de eerste instantie zijn het mijn kinderen, zij ontwikkelen zich misschien anders dan andere kinderen. Ik vind het jammer dat ze meteen een etiket krijgen, terwijl ze vol mogelijkheden zitten.

Toen onze oudste dochter Noa werd geboren ontwikkelde zij zich in de eerste instantie net zoals andere kinderen. Wij werden ouders van ons tweede kind Sam en ontdekten toen dat Noa haar ontwikkeling anders was. Op zo’n moment maak je je als ouder zorgen. Noa bleek een variant van Rett te hebben. Dat zou dus betekenen dat zij aangepaste opvang zou moeten krijgen. Dat Sam en Noa niet samen op konden groeien vonden we geen fijn idee. Waarom zou Noa naar ‘speciaal’ moeten en niet in de wijk opgevangen kunnen worden? Thuis groeien ze toch ook samen op? Toen na onze zoon Sam, onze dochter Lieve met syndroom van Down geboren werd, werd mijn droom om kinderen samen te laten opgroeien geboren!

Ik zegde mijn baan als projectontwikkelaar in de bouw op en begon, samen met mijn compagnon John van den Heuvel, Kindercentrum Bzzzonder. Zonder ervaring in de kinderopvang was het in het begin pionieren. Maar mijn droom om een plek te creëren waar iedereen welkom is stond als een paal boven water. Na de eerste vestiging ontstond al gauw een tweede vestiging. Inmiddels groeien we door. We zitten door heel Nederland! Elke vestiging heeft zijn eigen sfeer en beleving.

Zorg en kinderopvang kunnen prima hand in hand gaan. Financiering vindt plaats vanuit Wet kinderopvang, PGB en/of ZIN. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt. Verpleegkundige hulp, logopedie of begeleiding in een andere vorm wordt daarbij ingeschakeld. Ik ben mijn droom gestart, vanuit liefde voor mijn kinderen en voor de samenleving en wil andere ouders graag helpen in hun zoektocht. Maar ik vind het ook fijn om deel te nemen aan inspiratiesessies voor organisaties over onze kernwaarden. Neem gerust contact met mij op!

Wil je ook bij ons horen?

Bekijk onze vacatures!